Societat

Infermers i metges reclamen més recursos per poder treballar bé

Els col·legis oficials d’infermers/res i de metges de Girona van denunciar ahir, a través d’un comunicat, les condicions precàries en què treballen aquests dies. En concret, els dos col·lectius (que a la demarcació sumen uns 7.000 professionals) reclamen equips de protecció individuals i material per a les proves diagnòstiques de la Covid-19. Consideren una urgència solucionar aquest dèficit per tal evitar contagis en centres de salut, hospitals i geriàtrics. Fins ahir, més de 500 sanitaris de les comarques de Girona havien contret el virus.

“Demanem que a tots els professionals sanitaris que treballen en l’atenció als malalts en tots els centres de salut, hospitals i centres geriàtrics se’ls faciliti de manera urgent els equips de protecció individuals per facilitar la seva tasca de cura i evitar la principal via de contagi directa amb els pacients”, exposen en la nota, i hi afegeixen: “Considerem necessari i urgent que arribin els tests de diagnòstics homologats i que les proves es facin prioritàriament als professionals de la salut per evitar els contagis als pacients i, per extensió, a les seves famílies”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia