Societat

Reparteixen aliments a 1.524 famílies

El Centre de Distribució d’Aliments ha repartit 44 tones en productes

El Centre de Distribució d’Aliments de Girona (CDA) ha repartit un total de 44 tones d’aliments a més d’un miler i mig de famílies de la ciutat des que va començar la crisi provocada per la Covid-19. El servei és fruit d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Girona, Càritas Diocesana de Girona, Creu Roja i la Fundació Banc dels Aliments.

Durant els primers dotze dies des que va començar el confinament, el centre ha entregat un total de 1.444 cistelles amb provisions d’aliments previstos per a un mes i alguns productes bàsics de neteja. A més, arran de la demanda creixent per la situació actual, el dia 2 d’abril passat es van distribuir 80 cistelles addicionals d’urgència. En total, el servei ha permès atendre 1.524 famílies de la ciutat.

La majoria d’entregues van tenir lloc a les dependències que el Centre de Distribució d’Aliments té al barri de Santa Eugènia, tal com es fa habitualment amb aquest servei, i 40 cistelles es van repartir a domicili. Precisament el servei d’entrega a casa per a persones beneficiàries del CDA s’ha ampliat durant la crisi de la Covid-19 per quatre supòsits més. Concretament, en el cas de gent gran i de persones dependents; de nuclis monoparentals o monomarentals amb infants petits, i de persones confinades per motius de salut.

Pel que fa a les mesures de prevenció, el personal del centre ha treballat amb equips de protecció i ha procurat respectar les distàncies de seguretat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia