Societat

El jutge descarta desatenció a Sant Andreu de la Barca

El titular del jutjat d’instrucció 1 de Martorell ha arxivat la denúncia contra el president Quim Torra i la consellera Alba Vergés per l’hospital de campanya de la Guàrdia Civil a Sant Andreu de la Barca, en concloure que el govern va respondre a les “necessitats assistencials” de la zona, sense vetar la instal·lació.

Bon Preu entrega a la Creu Roja 20 tones d’aliments

La col·laboració durant l’any de Bon Preu amb la Creu Roja s’ha incrementat amb 20 tones d’aliments per fer arribar a unes 1.700 famílies amb necessitats. La donació d’aliments s’amplia amb la dotació de 3.000 targetes moneder amb 100 euros de saldo que distribueix l’organització humanitària.

El tercer sector calcula en 618 milions l’impacte de la crisi

La confederació quantifica en 618 milions d’euros l’impacte econòmic que estan rebent les entitats socials arran de la crisi sanitària. Segons una enquesta a les entitats associades, l’aturada de l’activitat per a moltes d’aquestes haurà suposat una pèrdua d’ingressos d’uns 533 milions. La xifra s’incrementa amb els sobrecostos de més de 85 milions d’euros que han afrontat en el període de l’1 de març al 31 de maig. L’organització reclama mesures urgents, com proposaven en el pla de xoc que van fer arribar al govern i del qual encara no tenen resposta i demanen el deute pendent de factures i subvencions.

Campus virtual d’EduCaixa, on participen 308 alumnes

A causa de l’estat d’alarma decretat amb motiu del coronavirus ha tingut lloc aquests dies el primer campus virtual impulsat per la Fundació La Caixa. La convocatòria ha reunit 308 alumnes d’ESO i batxillerat de l’Estat espanyol, Portugal i Colòmbia i 82 docents. Una vintena dels equips eren de centres educatius de Catalunya. L’alumnat ha tingut l’oportunitat de reflexionar críticament sobre les informacions que rep a través dels diferents canals de comunicació. El repte de l’edició era fomentar el desenvolupament de les capacitats emprenedores, el pensament crític, la comunicació, la creativitat i la col·laboració.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Núria Escarpanter
Alcaldessa de Llançà (Junts)

“El pacte de govern és sòlid i es basa en la confiança”

Llançà

El Clúster de la Bioenergia de Catalunya celebra la II Nit de la Bioenergia: l’energia més circular i social

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES