Societat

El nou restaurant dels germans Roca al Mas Marroch obrirà el 4 de juny

Encara no hi ha una data concreta pel Celler, a l’espera de l’evolució de les normatives sanitàries i la mobilitat

L’espai de l’àgora del Mas Marroch de Vilablareix (Gironès) obrirà les seves portes el 4 de juny en un restaurant improvisat per oferir els primers plats que van crear els germans Roca. Les reserves ja estan obertes i ja hi ha totes les taules ocupades durant el primer cap de setmana. El preu per persona, de mitjana, serà d’entre 30 i 50 euros. De moment, la capacitat seran 50 persones, però es calcula que a mesura que es relaxin les normatives sanitàries, es pugui ampliar l’aforament ja que l’espai compta amb 400 metres d’espai. Per altra banda, l’obertura del Celler de Can Roca encara no té data a l’espera de com evoluciona la situació i també la reactivació de la mobilitat.

Els germans Roca obriran el nou restaurant el dijous de la setmana vinent a l’espai de l’àgora que hi ha al Mas Marroch, a Vilablareix (Gironès). Es tracta d’un espai que els tres germans utilitzaven per a casaments i altres esdeveniments. A partir d’ara, es mantindran els usos, però també s’hi afegirà aquest nou restaurant que obrirà del 4 de juny al 31 d’octubre, en principi.

El portal de reserves ja s’ha obert i els tres primers dies ja estan plens. La pàgina només permetrà obrir les reserves durant quinze dies. El nou restaurant obrirà de dimarts a dissabte i oferirà sopar a partir de dos quarts de vuit del vespre i l’últim torn serà a les deu de la nit. Els dissabtes també hi haurà un servei de dinar a partir de dos quarts de dues del migdia.

Segons han informat des del restaurant, el preu del cobert anirà entre els 30 i els 50 euros i els clients podran degustar els primers plats que els tres germans van crear al Celler de Can Roca. També hi haurà un espai de brasa i plats de cuina tradicional.

De moment, l’aforament inicial serà de 50 persones, que serà el màxim que es permet dins les restriccions que hi haurà de capacitat en la fase 2, que previsiblement Girona podrà accedir-hi. De tota manera, els tres germans no descarten anar-la ampliant a mesura que les autoritats sanitàries permetin augmentar les taules, ja que l’espai compta amb 400 metres.

L’espai de l’àgora del Mas Marroch és una cúpula que es va inaugurar el 2015 al costat de la sala on habitualment es fan els àpats en casaments i altres celebracions. La directora del restaurant serà Encarna Tirado i el cap de cuina, Raúl Sillero. La previsió és que els cambrers d’aquest nou espai siguin els mateixos del Celler.

Sense data pel Celler

L’obertura de l’espai de l’àgora del Mas Marroch es farà mentre el Celler de Can Roca segueix amb la persiana abaixada. Serà l’últim dels establiments dels tres germans gironins en reobrir, conjuntament amb l’hotel de Casa Cacao, que segueix tancat. De moment, els seus amos estan a l’espera de veure com evoluciona la situació sanitària i també de com es reactiva la mobilitat.

La setmana passada ja va obrir la xocolateria de Casa Cacao que havien inaugurat un mes abans que arribés la pandèmia. A més, els germans han inaugurat una pàgina web des d’on comprar els bombons i xocolates que elaboren a l’obrador. Les gelateries Rocambolesc també van tornar a aixecar la persiana el dijous de la setmana passada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

castelló d’empúries

Un robot avaluarà i posarà al dia el nombre d’amarradors d’Empuriabrava

castelló d’empúries
la crònica

Un pilot d’avió a la vall de Llémena

Cases sense gas el 2040

barcelona

El Manhattan mataroní

mataró

Obre a Girona una nova Barnahus per a infants i adolescents que han patit violència sexual

Societat

Els sindicats tornaran a plantar el govern aquest dimarts

Barcelona
societat

König i La Puntual, entre els establiments guardonats en la Nit del Comerç

girona
FIGUERES

Una lletrada denuncia que el bloqueig a la presó li impedeix veure un representat

FIGUERES
SALUT

Reforma del sistema sanitari a partir d’eixos d’hospitals

Barcelona