Societat

Un home mata la dona a l’Escala i se suïcida

Els Mossos investiguen el crim i ja s’ha activat la comitiva judicial

Un home de 72 anys i de nacionalitat espanyola ha matat la dona aquest dimecres a l’Escala (Alt Empordà) i posteriorment s’ha suïcidat. La parella era veïna de la població i el cos de la dona té signes de violència. De fet, les primeres hipòtesis apuntarien que l’home l’hauria matat a ganivetades a l’interior del domicili. Posteriorment, l’autor dels fets s’ha suïcidat penjant-se a l’exterior. Els Mossos han rebut un avís sobre les set del matí i en anar fins al domicili han comprovat els fets. De moment agents de l’Àrea d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra ja s’ha desplaçat fins al lloc dels fets per començar les seves investigacions. També s’ha activat la comitiva judicial.

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís cap a les set del matí a través d’una trucada a telèfon d’emergències 112. Quan han arribat a la casa, al passatge de Vilabertran de L’Escala han localitzat el cos de la dona estès al jardí i tapat amb una cortina. El cos tenia signes evidents de violència.

A l’home, l’han localitzat en una parcel·la veïna. S’havia suïcidat penjant-se d’un arbre. La principal hipòtesi dels investigadors és que l’home va apunyalar la dona fins a matar-la i es va suïcidar.

Segons fonts properes a la investigació, al domicili hi han trobat diverses notes manuscrites, una de les quals sobre el cadàver. A les notes, l’home reconeix l’autoria del crim.

Els investigadors estan al domicili recopilant proves per reconstruir el presumpte crim. També apunten que va ser l’home qui va cremar el cotxe de la víctima, trobat calcinat a la plaça del Mirador del Pedró, dos carrers més avall de la casa. Al voltant del vehicle hi ha, també cremada, roba de dona.

Segons fonts consultades per l’ACN, l’home no tenia antecedents per violència domèstica. Aquest és el primer crim per violència sobre la dona a les comarques gironines aquest any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

castelló d’empúries

Un robot avaluarà i posarà al dia el nombre d’amarradors d’Empuriabrava

castelló d’empúries
la crònica

Un pilot d’avió a la vall de Llémena

Cases sense gas el 2040

barcelona

El Manhattan mataroní

mataró

Obre a Girona una nova Barnahus per a infants i adolescents que han patit violència sexual

Societat

Els sindicats tornaran a plantar el govern aquest dimarts

Barcelona
societat

König i La Puntual, entre els establiments guardonats en la Nit del Comerç

girona
FIGUERES

Una lletrada denuncia que el bloqueig a la presó li impedeix veure un representat

FIGUERES
SALUT

Reforma del sistema sanitari a partir d’eixos d’hospitals

Barcelona