Societat

Art al Carrer vol embellir Figueres

Diversos artistes urbans pintaran murals en espais ara poc atractius

Figueres impulsa el projecte Art al Carrer, una iniciativa municipal inclosa dins del pla estratègic de turisme que és a cavall de les àrees de Cultura, Turisme i Urbanisme. L’objectiu d’Art al Carrer és la millora i l’embelliment de diferents espais de la ciutat a través de la intervenció activa d’artistes urbans. Es vol que l’art sigui present en el dia a dia de la ciutat, que les persones en puguin gaudir i, alhora, desvincular l’art urbà del vandalisme.

Diverses són les intervencions que estan previstes. Es pintaran murals en zones de la ciutat com l’accés al Parc Bosc, en els comptadors del carrer dels Enginyers, en el mur d’entrada a la ciutat pel carrer d’Avinyonet i al mur d’entrada pel carrer de l’Empordà. Està previst que aquests murals estiguin fets per artistes com Fert i BL2A. En aquesta mateixa línia s’està pintant un mural en el mur de la depuradora, un projecte encarregat a l’artista figuerenca Wäwä.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia