Societat

L’Audiència acorda que Millet i Osàcar ingressin a la presó abans del 25 de juny

Denega els recursos interposats pels dos condemnats en el Cas Palau

L’Audiència de Barcelona ha acordat que l’expresident del Palau de la Música Fèlix Millet i l’extresorer de CDC Daniel Osàcar ingressin a la presó abans del pròxim 25 de juny, sense esperar que es resolgui la petició d’indult i el recurs d’empara que han presentat.

En dues providències, respectivament, la secció desena de l’Audiència de Barcelona desestima la petició de les defenses que se suspengui l’ingrés a la presó de Millet i Osàcar, en el cas de l’expresident del Palau de la Música per la seva petició d’indult al Govern central i, en el de l’extresorer de CDC, per la presentació d’un recurs d’empara davant del Tribunal Constitucional.

D’aquesta manera, el tribunal confirma el 25 de juny vinent com a data límit perquè Millet, qui va ser la seva mà dreta Jordi Montull, i Daniel Osàcar, ingressin voluntàriament a la presó per complir les penes de nou anys i vuit mesos, set anys i mig i tres anys i mig que se’ls van imposar, respectivament, pel saqueig del Palau i el pagament de comissions a CDC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia