Societat

MIQUEL GIRBES

DIRECTOR GENERAL DEL NOU HOTEL EMPORDÀ GOLF

“Volem ser el cor de l’Empordà”

El nou hotel Empordà Golf ha obert aquest estiu, tot i el difícil moment que viu el sector de l’hostaleria. El director general, Miquel Girbes, parla d’aquesta decisió de la nova propietat i de com l’hotel ofereix una gran varietat d’activitats.

Han obert en un moment complicat. Com ha vingut aquesta decisió?
La nova propietat va iniciar les obres de reforma el gener passat i a l’abril van quedar aturades, però quan es van poder reprendre es va decidir continuar endavant i finalment vam poder inaugurar aquest passat mes de juliol.
Ho fan amb una oferta renovada i molt variada?
Sí, nosaltres volem ser el cor de l’Empordà. Donar vida a la zona i que tothom vingui a conèixer el nostre entorn i que gaudeixi de tota mena d’activitats. Per això hem dissenyat diverses idees per atraure els visitants.
La situació de l’hotel al bell mig de l’Empordà ho facilita?
Sí, som entre Pals i Torroella, a pocs minuts de molts dels llocs més bucòlics de l’Empordà, de platges precioses i racons i pobles que el visitant pot descobrir per primera vegada. Som un hotel de quatre estrelles amb ànima de cinc estrelles. Els serveis i l’ambient que oferim sorprendran qui ens visiti.
Fan activitats tan diferents com ioga i vespres de ‘sushi’?
Així és. Ara fa poc hem fet una tarda de ioga amb la model Verònica Blume. Els dijous són de sushi amb Vicent Fajardo i els divendres i els dissabtes oferim música en directe. Aviat també convocarem la celebració d’un market a l’aire lliure.
Quan es farà aquest ‘market’?
El Terra Market, que és com s’anomenarà, es farà del 13 al 23. Volem convidar tothom a visitar-lo i a descobrir aquest entorn tan meravellós on som.
En aquestes primeres setmanes, quin balanç fan de l’arribada de clients?
Òbviament, no podem dir que tot sigui normal, com podria ser en una altra temporada. Però precisament pensem que és un bon moment per rodar l’hotel i agafar visibilitat per a visitants d’aquí i de més lluny.
Quin tipus de visitant han rebut fins ara?
Sobretot tenim clients catalans i també francesos. En un principi semblava que hi hauria més moviment, però les darreres setmanes hem tingut cancel·lacions. I pel que fa a la durada de l’estada, també tenim varietat. Hi ha qui ve per una nit, d’altres per tres dies, i fins i tot tenim clients que s’estan amb nosaltres tot un mes. Les reserves es reben molt a darrera hora.
Després de l’estiu, com planifiquen la temporada?
Precisament després de l’estiu, a la tardor, és quan comença la temporada de golf. Ara mateix és impossible poder planificar com anirà, perquè, si ara hem tingut reserves a darrera hora, preveiem que en aquest cas també anirem dia a dia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

castelló d’empúries

Un robot avaluarà i posarà al dia el nombre d’amarradors d’Empuriabrava

castelló d’empúries
la crònica

Un pilot d’avió a la vall de Llémena

Cases sense gas el 2040

barcelona

El Manhattan mataroní

mataró

Obre a Girona una nova Barnahus per a infants i adolescents que han patit violència sexual

Societat

Els sindicats tornaran a plantar el govern aquest dimarts

Barcelona
societat

König i La Puntual, entre els establiments guardonats en la Nit del Comerç

girona
FIGUERES

Una lletrada denuncia que el bloqueig a la presó li impedeix veure un representat

FIGUERES
SALUT

Reforma del sistema sanitari a partir d’eixos d’hospitals

Barcelona