Societat

Adrià rep els primers professionals del nou Bulli

El cuiner va rebre el grup que treballarà en la que és la primera convocatòria d’ElBulli1846

L’equip farà una estada a l’antic restaurant fins al 15 de novembre

Ferran Adrià ha convocat el primer equip de professionals que treballaran en la primera convocatòria d’ElBulli1846 a cala Montjoi, a la seu de l’antic restaurant que regentava. Aquest equip de persones va arribar l’1 d’agost –dos dies després del novè aniversari del tancament del restaurant– a les instal·lacions per començar-hi una estada que s’allargarà fins al 15 de novembre.

El projecte d’ElBulli1846 està encara en bona part per conèixer i està previst que es faci públic durant el Gastronomika 2020, que es farà la primera setmana d’octubre a Sant Sebastià. ElBulli1846 sembla que arriba a la seva recta final, un projecte que no s’ha acabat de definir mai del tot i que va iniciar-se a principis del 2015.

A les imatges que ha difós el mateix Ferran Adrià a través de les xarxes, el cuiner va donar la benvinguda dient: “Som aquí, igual d’insegurs i igual de nerviosos i d’expectants com quan érem aquí mateix l’any 1993/94.” Però entre els reunits no hi havia ni xefs, ni sommeliers “ni això és un restaurant”, hi afegia Adrià.

Admetia Ferran Adrià que amb aquesta trobada començava una “història que ningú sap on acabarà”. “Si sabéssim què passarà, succeiria allò mateix que ens va passar a partir del 2009, que érem tan perfectament avorrits que vam marxar”, hi va afegir.

La convocatòria de candidats es va realitzar per buscar-ne 12, i el període es va allargar del gener a l’abril.

LA FRASE

Si sabéssim com acabarà seríem tan avorrits com el 2009”
Ferran Adrià
IMPULSOR D’ELBULLI1846


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Escullen l’utiller Josep Font com a bisbalenc de l’any 2023

LA BISBAL D’EMPORDÀ
gastronomia

L’Alimentària posa la pizza en el podi

L’Hospitalet de Llobregat
llengua

El català torna a l’agenda europea

barcelona

Compromís per treure tot l’amiant dels edificis a finals del 2025

BADIA DEL VALLÈS

El Manhattan mataroní

mataró
castelló d’empúries

Un robot avaluarà i posarà al dia el nombre d’amarradors d’Empuriabrava

castelló d’empúries
la crònica

Un pilot d’avió a la vall de Llémena

Cases sense gas el 2040

barcelona

Obre a Girona una nova Barnahus per a infants i adolescents que han patit violència sexual