Societat

Mascaretes en venda amb el logo de Lloret

El personal de l’Ajuntament en fa ús i part dels ingressos són per a Càritas

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha posat a la venda des de fa uns dies mascaretes FPP2 tèxtils que es poden rentar fins a 80 vegades, amb el logo de Lloret de Mar. El cost de la mascareta és de 5 euros, dels quals una part (un 30%) anirà destinada al centre de distribució d’aliments, un dels serveis de Càritas. Les mascaretes es venen a l’oficina de turisme del Museu del Mar.

El regidor de Recursos Humans, Xavier Flores (Junts), explica que la mesura reforça “el sentiment de pertinença al poble” i contribueix a donar una imatge corporativa als empleats municipals. De fet, els quatre-cents funcionaris del consistori la duen. L’Ajuntament no hi té guanys, assenyala l’edil. Fa unes setmanes que també en fan ús personal al sector turístic gràcies a un conveni que ha fet el gremi d’hostaleria amb Lloret Turisme.

La iniciativa sorgeix d’un prec que la regidora de Força Lloret Lluïsa Baltrons va fer en el ple de juliol i a la qual ha donat continuïtat l’equip de govern, de Junts, ERC i quatre edils no adscrits. Ja se n’han venut 700 unitats i se’n faran 500 més.

LA XIFRA

5
euros val la mascareta amb el logo de Lloret que ajudarà el centre de distribució d’aliments de Càritas.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia