Societat

Girona i Salt reobren dilluns els parcs infantils i les pistes esportives d’ús públic

Els dos ajuntaments van tancar les instal·lacions a mitjan setembre i es coordinen per reobrir-les

Ho justifiquen per la desescalada de les restriccions

Els ajuntaments de Girona i Salt van coincidir el 15 de setembre passat a tancar l’accés als parcs infantils, parcs de salut i pistes esportives d’ús públic, i tornaran a actuar coordinadament per reobrir aquests equipaments: serà a partir d’aquest dilluns 23 de novembre i coincidint també en la diagnosi: dos mesos enrere, la mesura es va prendre amb les restriccions decretades per la Generalitat al país per evitar punts de propagació de la Covid-19 entre els més petits i els joves. Ara, coincidint amb l’anunci de les fases de desescalada, que també s’iniciaran dilluns al conjunt del territori, consideren que ha arribat l’hora de revertir la decisió.

“Durant aquest temps les famílies han estat responsables i han entès que el context sanitari ens havia aconsellat aquesta decisió. Ara que la Generalitat comença a relaxar algunes mesures preventives, creiem que és un bon moment per tornar a obrir aquests espais, si bé demanem prudència al conjunt de la ciutadania i que respecti totes les normes d’higiene abans i després del seu ús”, explica Marta Sureda, regidora de Mobilitat i Via Pública a Girona.

A Salt, amb la reobertura dels espais també es reforçarà la informació de les zones de jocs infantils. A la capital de demarcació el tancament s’ha aprofitat per fer actuacions de millora i condicionament de les instal·lacions.

LA DATA

15.09.20
Girona i Salt
van tancar els parcs infantils dels dos municipis i els reobriran dilluns, dos mesos després.

LA FRASE

Les famílies han estat responsables; es pot reobrir, amb prudència i seguint les normes d’higiene
Marta Sureda
Regidora de Mobilitat i Via Pública de Girona


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia