Societat

Desenes de persones es concentren per intentar impedir el desnonament de 4 famílies del bloc Gayarre de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona assegura que no s’ha avisat prèviament Serveis Socials

Desenes de persones es concentren aquest dimarts per intentar impedir el desnonament de 4 famílies vulnerables del bloc Gayarre de Barcelona, a Sants.

Els Mossos d’Esquadra acompanyen la comitiva judicial a requeriment del jutjat d’instrucció número 4 de Barcelona i han activat unitats d’ordre públic i també els serveis de mediació.

El regidor de Drets de Ciutadania de l’Ajuntament, Marc Serra , ha assegurat a través de Twitter que no s’ha avisat prèviament Serveis Socials, i ha criticat el dispositiu dels Mossos.

A més, ha subratllat que el consistori va enviar la setmana passada una carta a la propietat oferint-li cobrar el total del lloguer perquè poguessin quedar-se al boc, però no van obtenir resposta.

“Quantes famílies més s’han de quedar al carrer perquè se suspenguin tots els desnonaments?”, ha preguntat Serra al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i al ministre José Luis Ábalos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.