Societat

L'associació d'alcohòlics rehabilitats de Torrent lliura els seus premis anuals

Institucions, grups i entitats de l'Horta han estat els dipositaris de la confiança d'ARTIC en aquesta ocasió

En la vesprada del primer dijous del mes de juliol, l'Associació d'Alcohòlics Rehabilitats de Torrent i Comarca (ARTIC) ha lliurat els seus guardons anuals a diversos grups, entitats i corporacions de la comarca de l'Horta.

D'aquesta manera, la desena edició dels Premis ARTIC ha guardonat al Grup de Treball Associatiu de Quart de Poblet, amb aquesta distinció cívica, per haver sabut interpretar el sentit de diàleg ciutadà, entre el teixit social d'aquesta localitat de la comarca de l'Horta.

També ha subratllat el treball de l'associació de professionals per a la prevenció de la violència (PREVIO), amb el premi ARTIC a la Solidaritat i la Concòrdia, per promoure, impulsar i desenvolupar accions de prevenció en el àmbit de la violència en qualsevol de les seues manifestacions i contextos.

En tercer lloc, ha resultat guardonat el Programa de repartiment d'aliments de l'Ajuntament de Torrent, per la seua actuació en favor dels més desprotegits de la societat en moments de crisi.

Finalment, ARTIC ha distingit al doctor Francesc Pascual i Pastor, per haver estat punta de llança en la lluita contra l'alcoholisme al seu poble natal, Alcoi, i a la resta del territori valencià.

L'acte s'ha desenvolupat a la pineda del complex esportiu Annabel Medina i ha comptat amb la col·laboració del Quartet de saxòfons del Conservatori Professional de Música de Torrent, que li ha posat la nota cultural.

Falten els premis de teatre

E.C

Si alguna cosa té l'Associació d'Alcohòlics Rehabilitats de Torrent i Comarca, ARTIC, és la seua implicació decidida en la societat per a la qual treballa i sobre la que realitza la seua tasca com a organització d'autoajuda. No hi ha activitat a la ciutat més gran de la comarca de l'Horta, en que no estiga implicada aquesta associació. Al llarg de l'any, desenvolupa un munt d'activitats relacionades amb el món cultural, esportiu, associatiu, de caràcter social i solidari. Ara ha entregat els seus premis anuals, però dissabte 3 de juliol, encara li resta tancar el premi de teatre amateur ARTIC, mitjançant el lliurament de les distincions als grups, actors i actrius que han intervingut en aquesta edició. Tot un exemple de compromís social, arrelament cívic i empenta cultural d'aquesta agrupació voluntària de persones que lluiten per l'atenció al món de la drogoaddicció per alcohol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Entregades les Banderes Blaves a 95 platges i 23 ports catalans

Segur de Calafell

Premien iniciatives que fomenten la creativitat entre els joves

GIRONA
societat

Critiquen la deixadesa en la protecció del parc de les Pedreres

girona
Unió Europea

L’Estat espanyol és el tercer país europeu amb més població en risc de d’exclusió

Barcelona
SERVEIS

Un informe de l’Ajuntament de Tarragona avala l’adjudicació de la brossa a Urbaser

Tarragona
urbanisme

Part del trànsit a Sants Estació passarà a banda muntanya al juliol

Barcelona

Demanen l’amnistia per a l’activista Carla Costa

GIRONA
URBANISME

Ciutadilla farà pisos de lloguer per a joves a l’antiga caserna de la guàrdia civil

Ciutadilla
societat

Les Dissantes tindran ‘tardeo’ amb bingo musical i un circuit per a persones cegues

Mataró