Societat

Ribera estudia mecanismes que facin de “matalàs” per “mitigar l’impacte” de l’augment de la llum

La vicepresidenta de Transició Ecològica defensa que cal actuar amb “prudència”

La vicepresidenta quarta i ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera, ha explicat que estudia mecanismes que facin de “matalàs” per permetre “mitigar l’impacte” de l’augment de la llum quan hi ha “pics tan alts” com el generat pel temporal Filomena. En una entrevista a ‘RNE’ aquest dijous al matí, Ribera ha remarcat que cal actuar amb “prudència” i “robustesa” perquè el marge per intervenir en els mercats marginalistes dissenyats per la UE és “complicat”. En aquest sentit, Ribera ha dit que, per això, l’aposta del govern espanyol se centra a accelerar la penetració de renovables -que tenen baixos costos- i la protecció de consumidors vulnerables.

La vicepresidenta ha dit que l’executiu està “compromès” a explorar el marge per introduir “altres variables”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins
societat

El numero 02219, primer premi de la Grossa de Sant Jordi

Barcelona

Flors i Violes de Palafrugell encara el tram final

palafrugell
Guerra a gaza

La pluja no aturarà el ‘Pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza’

Barcelona
enogastronomia

Els millors vins de les terres de Lleida, el 4 de maig a Artesa

Artesa de Segre