Societat

El rei farà tres visites a Catalunya en paral·lel a la nova etapa de diàleg 

Felip VI protagonitzarà tres visites a Catalunya en un mes. I és que el Cercle d’Economia ha convidat el monarca a inaugurar a Barcelona la seva reunió anual el proper dia 16, que clausurarà Sánchez dos dies després, un fòrum que se centrarà en la reconstrucció econòmica i empresarial davant la greu crisi econòmica i social.

El 27 i 28 de juny, Felip VI tornarà a la capital catalana per a l’estrena del Mobile World Congress (MWC), una cita a la qual sempre assisteix i que l’any passat es va cancel·lar a les portes que esclatés la pandèmia.

El monarca completarà els seus desplaçaments, aquesta vegada al costat de la reina Letizia i les seves filles, la princesa Elionor i la infanta Sofia, per assistir a la cerimònia de lliurament dels premis de la Fundació Princesa de Girona l’1 de juliol.

L’organització encara no ha confirmat si la gala tornarà a celebrar-se a Barcelona, davant les traves que troba per fer-ho a Girona pel rebuig del seu consistori a la figura del rei.

Aquesta cita, que el 2020 també es va suspendre, es comprimirà en un dia, quan en altres edicions s’ha desenvolupat en dues jornades.

L’última vegada que el rei espanyol va ser a Catalunya va ser amb Pedro Sánchez el 5 de març passat per visitar la fàbrica de Seat a Martorell (Baix Llobregat).

“Catalunya és una terra que representa l’esperit global, audaç i emprenedor que ha d’identificar-nos amb els temps de canvi que veurem al món”, va dir llavors en català.

També van conèixer junts la incubadora d’empreses de la Zona Franca de Barcelona el 9 d’octubre. En ambdues ocasions, ni Aragonès, ni cap conseller, van acompanyar el rei i el cap del govern espanyol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Vint anys al servei de les famílies més vulnerables

Badalona
societat

Dignitat a les Vies presenta les seves queixes a Renfe

barcelona
Societat

Només troben llar per a un dels 45 usuaris de l’alberg que han tancat a Badalona

Badalona
Olot

Els sants tornen a la façana de Sant Esteve

Olot
societat

Pressió social per a la pacificació de l’N-2

mataró
política municipal

Banyoles invertirà més de 2 milions d’euros en diferents actuacions

BANYOLES
FIGUERES

Càritas celebra 50 anys a la ciutat

FIGUERES
societat

Catalunya registra el dia més plujós des del setembre de l’any passat

barcelona
medi ambient

Reus intensifica les sancions a qui no llenci bé les escombraries

REUS