Societat

Extingit l’incendi de Terrassa

Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat segueixen treballant a la zona per remullar i evitar revifades

El foc ha afectat unes 8 hectàrees

Els Bombers de la Generalitat han extingit poc després de les set (19.07 hores) d’aquest diumenge al vespre l’incendi forestal que des d’ahir al vespre cremava en uns camps propers a la urbanització les Martines de Terrassa. El sinistre ja estava controlat des de poc abans de les cinc de la tarda

Segons ha informat el cos a través de les xarxes socials, al lloc encara hi treballen quatre dotacions per remullar la zona i evitar revifades.

L’incendi es va declarar cap a les set de la tarda de dissabte i els Bombers el van poder estabilitzar unes quatre hores més tard, un cop es va tancar el perímetre.

En un primer moment els esforços dels efectius d’emergències es van centrar en el flanc esquerre, el més pròxim a les cases. De fet, l’incendi estava envoltat de diversos nuclis urbans i carreteres com la C-58 i la C-16, que van estar tallades durant unes hores.

El flanc dret es va propagar per una zona forestal i tot i que el cap de l’incendi es va aturar en arribar a l’autopista del Vallès, es van generar alguns focus secundaris que van cremar alguna barraca i unes piles de fusta d’una empresa de jardineria.

Segons els primers càlculs dels Agents Rurals, les flames han afectat 8,4 hectàrees de vegetació, de les quals 5,3 hectàrees són de terreny forestal. El cos investiga ara l’origen del foc.

A banda dels efectius dels Bombers, que hi han treballat amb més d’una vintena de dotacions terrestres i una desena de mitjans aeris, fins al lloc també han col·laborat en les tasques d’extinció l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de Terrassa, els Mossos d’Esquadra, els Agents Rurals, la Policia Local de Terrassa.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Les assignatures pendents

Girona
Societat

“La gent se’m queda mirant fixament”

Badalona
comerç

Més facilitats als xinesos perquè comprin

Barcelona
Vallfogona de ripollès/ Planoles

Porta a porta dels alumnes per fomentar l’estalvi d’aigua

Vallfogona/ Planoles
Olot

La Garrotxa vol aprendre de la mobilitat de Pontevedra

Olot
Administracions

El Suprem obliga el Prat a treure aparcament de la platja

El Prat de Llobregat
societat

Nou pas per a la construcció de l’institut Cal Maiol

barcelona
Bisharo Ali Hussein
Activista dels drets humans feminista

“Els homes volen controlar la sexualitat i el cos de la dona”

Girona

CADERSEM passa a formar part del GRUP E-COORDINA