Societat

CADERSEM passa a formar part del GRUP E-COORDINA

En un context econòmic en el qual grans grups d’inversió absorbeixen a les principals empreses del sector CAE, el Grup e-coordina contínua creixent, consolidant la seva posició referent en el sector i liderant l’oferta de solucions tecnològiques relacionades amb la prevenció de riscos laborals

El Grup e-coordina , líder en solucions tecnològiques per a la gestió documental i la coordinació d’activitats empresarials (CAE), ha incorporat CADERSEM al grup, una de les consultores CAE més destacades a Catalunya. L’operació s’emmarca en els seus plans d’expansió per a continuar sent referent del sector i la consolidació de la posició de lideratge en el mercat català, des de les seves oficines a Tarragona. CADERSEM continuarà oferint els seus serveis des de la seva seu actual a Vic, mantenint la mateixa plantilla. Un dels objectius de la fusió és el de convertir-se en el primer operador nacional en serveis d’Externalització de la CAE.

CADERSEM ha optat a formar part del Grup e-coordina per la gran versatilitat de l’aplicació CAE que permet donar solucions personalitzades als clients i pels seus alts estàndards de qualitat en la prestació del servei.

Aquesta incorporació al Grup e-coordina, se suma a la de ERGOS UP, S.L, una altra empresa tecnològica capdavantera en el sector de la prevenció, la qual cosa reafirma la política de creixement en l’àmbit de la Seguretat Laboral i la Coordinació d’Activitats Empresarials.

El pla estratègic del Grup e-coordina contempla els projectes d’implantació de noves oficines comercials, tant a Europa (França i Itàlia) com a Sud-amèrica (Xile), per a 2026. A més de la seu central de Sant Sebastià, on concentra tot el desenvolupament tecnològic, la companyia compta actualment amb oficines comercials, d’operacions i de serveis a Madrid, Catalunya, Portugal, Colòmbia i Mèxic.

Josep Mora, CEO de CADERSEM, considera que la unió a e-coordina garanteix la continuïtat del projecte i possibilitats d’ampliar serveis amb eines més elaborades i potents.

“Això és el que ens ofereix e-coordina. Som empreses semblants, salvant totes les distàncies, amb una voluntat de servei al client, amb una professionalitat integrada i amb un gran equip professional. Prendre la decisió ha estat fàcil per totes les semblances, i precisament les diferències permeten moltes opcions de millora”.

La proximitat i l’afany d’ajudar

CADERSEM porta col·laborant amb e-coordina fa més d’una dècada i per mitjà de l’externalització dels serveis CAE dels nostres clients hem conegut la pràctica totalitat de les plataformes de gestió documental. En aquest sentit, podem dir que hi ha grans plataformes, entre les quals es troba e-coordina, però, al nostre entendre, la qual cosa la fa diferent de la resta, i ens ha portat a recomanar-la des de sempre és la proximitat dels seus tècnics i el seu afany d’ajudar; la versatilitat del seu funcionament, que li permet adaptar-se a qualsevol requisit del client; o l’eficiència i facilitat d’ús de la plataforma”. defensa Josep Mora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Manresa reprèn les obres de rehabilitació de la Torre Lluvià

MANRESA
educació

El Narcís Monturiol, pioner en la formació de tècnics en energies renovables

figueres
SOCIETAT

Badalona crema el dimoni que apuja els preus davant més de 115.000 espectadors

BADALONA
URBANISME

La pagesia alerta que el pas sota el tren a Santa Susanna amaga l’interès per fer una marina seca

SANTA SUSANNA
societat

Tercer dia de recerca de l’home desaparegut mentre es banyava

roses

La UB assegura que els acampats no interferiran a la zona de votació

BARCELONA
societat

Arrenca una nova edició de Temps de Flors, amb cues de gent des de primera hora del matí

girona

Tracten 32 palmeres per evitar la presència de l’escarabat morrut

SABADELL

Mor una dona de 80 anys atropellada al passeig de Fabra i Puig

BARCELONA