Societat

Vital Seguro renova totalment les seves oficines de Girona

La companyia reivindica el component ètic de la seva assegurança mèdica

La companyia Vital Seguro ha renovat la seva aposta per Girona. L’asseguradora ha renovat completament les oficines d’Atenció a l’Assegurat, situades al carrer Joan Maragall, 44. Les noves instal·lacions de 350 metres quadrats volen reforçar encara més el tracte directe i personalitzat de l’empresa. La seva oferta d’assegurances de salut, Catalònia Activa, permet un estalvi del 20% respecte els principals competidors i amb un compromís per a tota la vida.

Vital Seguro té una forta vinculació amb les comarques gironines, com a hereva de la companyia La Catalònia Asseguradora, vinculada a la Clínica Girona i a un grup de metges gironins. Per això, una part dels clients encara coneixen l’empresa com la Catalònia. Vital Seguro ha mantingut el funcionament autònom de l’oficina de Girona per garantir la gestió integral de l’assegurança, amb un quadre mèdic molt complet acompanyat d’un tracte directe i personalitzat. Vital Seguro comercialitza el producte amb tres modalitats en funció del tipus de pagament que desitgi el client (sense copagament, copagament baix i copagament). Es tracta d’una assegurança mèdica que cobreix tots els nivells d’atenció sanitària, des d’urgències i especialitats mèdiques, fins a hospitalització, passant per proves i tractaments especials.

L’oferta actual està dirigida a la unitat familiar, on uns pares amb nens petits gaudeixen d’un preu que permet un estalvi del 20% respecte la mitjana del mercat. A més, la tarifa és sostenible en el temps sense fortes pujades en grups d’edat superiors, que és quan més es necessita. Els preus estables gràcies a una visió a llarg termini amb l’assegurat també es tradueix amb un estalvi superior al 20% de forma acumulada. I és que Vital Seguro aplica una política de màxima transparència, de manera que en el moment que el client contracta l’assegurança, sap el preus que tindrà en funció del tram d’edat. I únicament hi haurà una variació provocada per la inflació (IPC sanitari).

L’assegurança de Vital Seguro té un fort component ètic. Així, la pòlissa a partir del tercer any es converteix en vitalícia, de manera que hi ha un compromís contractual per a tota la vida. A més, els preus es respecten per tots els assegurats, defugint pràctiques d’altres asseguradores que apliquen recàrrecs en funció de l’ús (conegut en el sector com a malus). L’assegurança mèdica de Vital Seguro ha inclòs tradicionalment la cobertura d’accidents de trànsit i laborals, circumstància gens habitual fins fa poc al sector, en considerar que ja estava cobert per d’altres productes o serveis.

En els seus 80 anys d’història, Vital Seguro ha volgut mantenir la seva especialització en les assegurances personals, com són l’assistència mèdica, baixa professional per l’autònom i decessos. Segons fonts de l’empresa, aquesta focalització ha tingut dos efectes molt positius. “En clau interna, l’empresa gaudeix d’una excel·lent solvència, molt superior a la mitja del sector, i en clau externa, garantir un nivell de servei i de qualitat que només es poden oferir amb un model de proximitat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

tecnologia

Test a dos sistemes de recàrrega de cotxe elèctric

barcelona
religió

Últims dies de l’exposició sobre la ‘Visita Espiritual a la Mare de Déu de Montserrat’ de Torras i Bages

Montserrat
turisme

El turisme actiu i d’esports d’aventura a Lleida vol superar els 800.0000 activitats contractades

llavorsí
ensenyament

La preinscripció a escoles de música de Barcelona, a punt

barcelona
societat

Desactivada l’alerta per inundacions

barcelona

S’entrega la 58a edició dels Premis Literaris

cassà de la selva
memòria democràtica

Nou atac al plafó que explica les tortures de Via Laietana 43

barcelona
tradicions

Cent colles pels 600 anys de gegants

baRCELONA

Més ingressos per patologies respiratòries i cardiovasculars per la contaminació

olot