Societat

Normalitat a les carreteres catalanes el dia del canvi de quinzena

Un accident i una manifestació tallen la C-14 a Montblanc

No s'ha produït cap víctima mortal a la xarxa viària durant el cap de setmana

El retorn del cap de setmana aquest diumenge a la tarda ha registrat molt poques complicacions a les vies en direcció a l'àrea metropolitana de Barcelona. De fet, només destaquen les que s'han produït a la N-340, al Vendrell, on s'acumulen uns 9 quilòmetres de retenció.

Una de les poques incidències rellevants ha estat l'accident que ha obligat a tallar el trànsit a la C-14 en sentit Lleida a l'alçada de Montblanc, i que ha provocat uns 4 quilòmetres de cua. També a Montblanc, una manifestació ha tallat la circulació a la N-240 en tot dos sentits de la marxa, tot i que els mossos han fet, prèviament, desviaments senyalitzats per l'interior de la població que n'han minimitzat l'afectació.

Pel que fa a la resta del cap de setmana, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), divendres a la tarda es van registrar poques complicacions, si bé destaquen les que es van produir a les vies la N-340 al Vendrell, amb 9 quilòmetres de retenció en sentit Tarragona i 10 en sentit Barcelona, i la C-31a Platja d'Aro, amb 8 quilòmetres de cua en sentit Palamós i 6 en sentit Barcelona. A més, un accident va obligar a tallar la C-12 en ambdós sentits de la marxa a Móra la Nova i una manifestació va restringir la circulació a la N-340 a l'Aldea.

En canvi, dissabte al matí hi va haver més problemes viaris, sobretot a l'autopista AP-7, on es van registrar complicacions en sentit nord en diversos trams, com ara 5 quilòmetres de retencions al peatge de Martorell, 6 a Girona i 20 quilòmetres d'intensitat amb aturades intermitents entre Figueres i la frontera francesa. A més, també hi va haver retencions a la N-340 al Vendrell en sentit Tarragona –8 km– i a la C-31 a Platja d'Aro en ambdós sentits de la marxa –8 km en sentit Barcelona i 2 km en sentit Palamós–.

El dissabte al matí també es van registrar problemes a la N-II a Far de l'Empordà, que es va haver de tallar en ambdós sentits per un accident, i a la tarda n'hi va haver a l'A-2 a Martorell i a Pallejà en sentit Barcelona, en dos trams on s'estaven realitzant obres.

Cap accident mortal

Destaca el fet que la xarxa viària catalana no ha registrat cap accident mortal des de les tres del migdia de divendres 13 fins a les vuit del vespre d'aquest diumenge 15 d'agost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Menys supermercats i més usos culturals al nou Pla de Ciutat Vella

barcelona
Societat

Els pisos de l’illa del carrer Canigó s’hauran de reforçar amb bigues de ferro per garantir-ne la seguretat

Badalona
religió

Montserrat vol que el seu ‘Mil·lenari’ sigui obert a tota la societat

Montserrat
societat

Estudien un projecte per crear pisos amb serveis per a gent gran que faciliti l’accés al lloguer als joves

Manresa
Campdevànol

Punt d’autoreparació de bicicletes a la font del Tòtil

Campdevànol
GIRONA

Els pagesos gironins protesten per una nova baixada del preu de la llet

GIRONA
Societat

Acord per ampliar el festival Roses de Reus

Reus
FIGUERES

Restauraran la façana i els elements patrimonials del Teatre el Jardí

FIGUERES
Urbanisme

Rebategen carrers de Sarrià per denunciar la destrucció dels jardins de Can Raventós

Barcelona