Societat

Nissan presenta un futur carregat de tecnologia i models electrificats

Sis nous models electrificats amb un posicionament clar gràcies a les noves tecnologies: Juke Hybrid, Qashqai e-POWER, X-Trail e-POWER, Leaf MY22, Ariya i Townstar elèctrica

Avui, Nissan ha mostrat el seu rumb cap a un futur sostenible i ha reforçat la seva posició al mercat europeu amb la presentació de la seva nova gamma electrificada de sis models que arriba aquest estiu.

Aprofitant la seva experiència i lideratge en tecnologia elèctrica, Nissan està potenciant el canvi cap a la mobilitat electrificada amb l’oferta més emocionant i completa de la marca fins ara.

Després de la decisió de no invertir en el desenvolupament de motors de combustió Euro 7 per a turismes, Nissan no introduirà cap nou turisme amb motor de combustió interna pur a Europa a partir del 2023. Nissan espera que el 75 % de les seves vendes a la regió sigui electrificada per a l’any fiscal 2026, amb l’ambició d’assolir el 100 % al final de la dècada.

Aquest anunci estableix un paper de lideratge a l’estratègia Ambition 2030, la visió a llarg termini de la companyia per potenciar la mobilitat i més enllà.

“Nissan avança cap a un futur electrificat, amb Europa liderant el camí. Hem establert una direcció clara a través d’Ambition 2030 i amb la nostra nova gamma electrificada estem aplanant el camí cap a un futur sostenible”, ha declarat Guillaume Cartier, president de Nissan per a Àfrica, Orient Mitjà, Índia, Europa i Oceania.

“Aprofitant la nostra presència global i les associacions de l’Aliança, aquest és un moment històric per a Nissan a Europa amb l’arribada de l’oferta de productes més completa fins avui. Hem aprofitat la nostra naturalesa disruptiva i la nostra experiència elèctrica per oferir un conjunt de tecnologies de motoritzacions electrificades que satisfan les necessitats dels nostres clients, sense comprometre l’emoció.”

Anant més enllà del vehicle, Nissan aposta per un ecosistema integral d’energia que explora iniciatives per optimitzar i expandir les capacitats de gestió de l’energia de la bateria. L’ecosistema de fabricació insígnia de Nissan, EV36Zero, amb seu a Sunderland, Regne Unit, reuneix la producció de vehicles i bateries, impulsat per energies renovables per establir el pla per al futur de la mobilitat de fabricació.

Combinant EV36Zero amb la nova gamma de productes electrificats de la regió, Nissan ha passat pàgina a Europa amb un camí clar cap a l’electrificació i la neutralitat de carboni.

Una gamma diversificada per a un futur electrificat

Nissan ofereix més opcions, més emoció i més accessibilitat que mai. Amb la introducció de la tecnologia híbrida al JUKE, e-POWER al Qashqai i X-Trail i el llançament de l’Ariya, un vehicle elèctric pur, 2022 marca l’any en què Nissan oferirà màxims nivells d’electrificació per satisfer les necessitats de tots els clients .

EL VIATGE CAP A L’ELECTRIFICACIÓ SENSE COMPROMISOS

A mesura que la revolució elèctrica guanya velocitat, Nissan acompanya els conductors en el viatge cap a la mobilitat de zero emissions amb una gamma emocionant de crossovers electrificats. La varietat de tecnologies de propulsió disponible als vehicles de Nissan reflecteix la diversitat d’hàbits de conducció dels seus clients.

JUKE Hybrid

La darrera iteració del crossover compacte de Nissan, el JUKE Hybrid, conserva la personalitat JUKE i ofereix als clients interessats en els vehicles elèctrics una introducció completa al món de l’electrificació. El JUKE Hybrid combina un rendiment elevat, una agradable experiència de conducció i una excel·lent eficiència de combustible per a un viatge gratificant i segur.

El JUKE Hybrid ofereix als clients una experiència de conducció electrificada veritablement integrada, amb un tren motriu multimodal i una caixa de canvis intel·ligent que ofereix tracció mitjançant energia elèctrica pura o una combinació de motor de combustió i motor elèctric. L’innovador sistema e-Pedal de Nissan permet al conductor accelerar i desaccelerar l’automòbil fins a una velocitat lenta (~ 5 km/h), la qual cosa millora la comoditat i el confort de la conducció.

Qashqai e-POWER

Basant-se en la seva herència com el crossover líder del mercat des del seu llançament el 2007, el nou Qashqai eleva l’experiència de conducció crossover amb l’exclusiva motorització e-POWER de Nissan.

La motorització e-POWER està formada per una bateria que alimenta un motor 100 % elèctric encarregat de moure en exclusiva les rodes per a una acceleració instantània i lineal, i un petit motor de combustió que recarrega la bateria en moviment, oferint més confiança al volant.

La motorització e-POWER, desenvolupada íntegrament per Nissan, ofereix l’agilitat d’una conducció totalment elèctrica sense necessitat de recarregar.

Nou X-Trail e-POWER

La nova generació del crossover familiar de Nissan adopta un nou enfocament, equipant la innovadora motorització e-POWER de Nissan i la tecnologia de tracció total e-4ORCE per portar molt lluny les aventures familiars.

La suau i intensa acceleració pròpia d´un vehicle elèctric i el màxim refinament estan sota el control del conductor amb el suport d´e-POWER. La seguretat i el confort suprems del model es veuen reforçats per la precisió de la tracció a les quatre rodes e-4ORCE, que gestiona la potència aplicada a les quatre rodes de manera independent per oferir una atractiva experiència de conducció.

Així, la gamma de crossovers electrificats ofereix una apassionant barreja d’emoció i de confiança, de manera que brinda als conductors els beneficis de la mobilitat electrificada i els prepara per al futur.

L’EXPERIÈNCIA 100 % ELÈCTRICA

Nissan LEAF

El primer vehicle elèctric de mercat generalista del món, el LEAF, va iniciar una revolució i va marcar el camí per als vehicles elèctrics moderns, amb més de 577.000 unitats venudes a tot el món i més de 9 mil milions de quilòmetres de zero emissions conduïts des del seu llançament el 2010.

Nissan va desenvolupar la seva rica experiència en electrificació amb el LEAF, i va refinar la reeixida fórmula durant una dècada de desenvolupament per fer que els vehicles elèctrics siguin accessibles per a tots, brindant un disseny encara més convincent, connectivitat perfecta i eficients motoritzacions amb el LEAF 2022

Nissan Ariya

Marcant un nou capítol en el viatge cap a l’electrificació de Nissan, l’Ariya és el primer coupé crossover totalment elèctric de Nissan i el pinacle del que Nissan fa millor. És el primer vehicle que fa servir l’enginyosa plataforma CMF-EV desenvolupada per Nissan per a l’Aliança; encarna l’ADN japonès de Nissan, ofereix unes prestacions dinàmiques i té un dels interiors més espaiosos del segment.

Redefinint la conducció totalment elèctrica, l’Ariya també comptarà amb el sistema de tracció total e-4ORCE, l’equilibri perfecte entre potència i control. La distribució de potència del sistema ofereix una resposta instantània per a una acceleració sense esforç a totes les superfícies i en una varietat d’escenaris de conducció.

Nissan Townstar

La propera generació de l’oferta de vehicles comercials lleugers compactes totalment elèctrics de Nissan, la nova Townstar està dissenyada per ser un soci comercial fiable, eficient i sostenible, optimitzada per satisfer les necessitats sempre canviants dels clients.

Aprofitant les sinergies amb una plataforma de l’Aliança, el model ha estat dissenyat amb una combinació intel·ligent d’eficiència i de practicitat. La Townstar disposa d’un tren motriu totalment elèctric que ofereix 300 km d’autonomia sota el cicle combinat WLTP, així com un conjunt de més de 20 característiques tecnològiques, per la qual cosa és ideal per a lliuraments de darrera milla. Aquesta furgoneta compacta de propera generació ajuda a realitzar operacions comercials sostenibles per al futur i accelerar la transició cap a les zero emissions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins
societat

El numero 02219, primer premi de la Grossa de Sant Jordi

Barcelona

Flors i Violes de Palafrugell encara el tram final

palafrugell
Guerra a gaza

La pluja no aturarà el ‘Pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza’

Barcelona