Societat

Presentació de projectes a El Celler de Can Roca dels alumnes d’Elisava

Les propostes reflexionen a l’entorn de qüestions com l’excedent alimentari o el sector lleter

Alumnes de la Facultat de Disseny i Enginyeria del centre Elisava de Barcelona han presentat set propostes “innovadores i disruptives” de ’Food Design’ per millorar el sistema agroalimentari de la mà de l’expert en postres del Celler de Can Roca, Jordi Roca. Els projectes dels estudiants de quart curs fusionen disseny, gastronomia, producció, indústria i altres aspectes “essencials i necessaris” per reflexionar i donar resposta a qüestions com el rebuig i l’excedent alimentari, la cadena que connecta els mercats amb el sector de la restauració, la manera com l’espècie humana s’alimenta, l’estat actual de l’agricultura o del sector lleter o la relació entre les persones i els aliments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Calonge instal·larà càmeres de videovigilància en més d’un centenar de localitzacions

CALONGE

El CSN autoritza la nuclear de Vandellòs a instal·lar uns filtres radioactius més laxes dels previstos inicialment

El temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Ruixats més intensos

barcelona

Detingut per tirar a terra, colpejar i agafar pel coll la seva parella a Lleida

lleida

Caçadors gironins i Generalitat acosten posicions per desencallar el conflicte

girona

Gràcia avança el tancament de terrasses a les 23h però ampliarà taules

barcelona

Repunten els casos de xenofòbia atesos a Barcelona

barcelona

Més de 81.000 persones es registren a la web de Renfe per comprar abonaments gratuïts

barcelona

Activada l’alerta del pla Inuncat per pluges intenses

barcelona