Societat

Presentació de projectes a El Celler de Can Roca dels alumnes d’Elisava

Les propostes reflexionen a l’entorn de qüestions com l’excedent alimentari o el sector lleter

Alumnes de la Facultat de Disseny i Enginyeria del centre Elisava de Barcelona han presentat set propostes “innovadores i disruptives” de ’Food Design’ per millorar el sistema agroalimentari de la mà de l’expert en postres del Celler de Can Roca, Jordi Roca. Els projectes dels estudiants de quart curs fusionen disseny, gastronomia, producció, indústria i altres aspectes “essencials i necessaris” per reflexionar i donar resposta a qüestions com el rebuig i l’excedent alimentari, la cadena que connecta els mercats amb el sector de la restauració, la manera com l’espècie humana s’alimenta, l’estat actual de l’agricultura o del sector lleter o la relació entre les persones i els aliments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La llei de territori, a adaptar la normativa a l’àmbit rural

barcelona
MOSSOS D'ESQUADRA

La policia judicial civil més antiga d’Europa

El carrer Ferran, la recuperació incompleta

barcelona

Alerta màxima per risc d’incendi

Barcelona

L’Estat veu factible enllestir el MidCat d’aquí a 8 o 9 mesos

Barcelona

Alcaldes de l’Empordà fan pinya contra els talls de llum

PLATJA D’ARO

La nàutica popular lluita pel seu futur

SANT FELIU DE GUÍXOLS
MAR GRIERA
SOCIOLOGIA DE LA RELIGIÓ

“La secularització no és irreversible”

CERDANYOLA DEL VALLÈS

Continua avui l’episodi extrem de calor, amb 40 graus de màxima a Ponent

Barcelona