Societat

Presentació de projectes a El Celler de Can Roca dels alumnes d’Elisava

Les propostes reflexionen a l’entorn de qüestions com l’excedent alimentari o el sector lleter

Alumnes de la Facultat de Disseny i Enginyeria del centre Elisava de Barcelona han presentat set propostes “innovadores i disruptives” de ’Food Design’ per millorar el sistema agroalimentari de la mà de l’expert en postres del Celler de Can Roca, Jordi Roca. Els projectes dels estudiants de quart curs fusionen disseny, gastronomia, producció, indústria i altres aspectes “essencials i necessaris” per reflexionar i donar resposta a qüestions com el rebuig i l’excedent alimentari, la cadena que connecta els mercats amb el sector de la restauració, la manera com l’espècie humana s’alimenta, l’estat actual de l’agricultura o del sector lleter o la relació entre les persones i els aliments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

L’excavació al Pui de la Pobla de Segur troba cases de finals del segle XIV i inicis del XV

la pobla de segur

Sis vols cancel·lats i tres retards a l’aeroport del Prat per la vaga a Ryanair

barcelona

L’Ajuntament de Girona vol instal·lar càmeres de videovigilància als contenidors

Mor ofegat un home de 47 anys en una piscina comunitària de Vila-seca

vila-seca

Torna l’aigua potable a Ripoll i Campdevànol

ripoll/ campdevànol

WhatsApp permetrà als usuaris sortir de grups sense notificar-ho i amagar quan s’està en línia

barcelona

Empreses d’oci de pantans, obligades a aturar l’activitat per la sequera

cercs

Entra en vigor el pla d’estalvi amb el termòstat a 27 graus i aparadors apagats a les 22h

barcelona

L’Agenda Rural, el full de ruta per a l’equilibri territorial

barcelona