Societat

Detingut un jove que amagava cocaïna i haixix a la seva carnisseria de Cornellà de Llobregat

El detingut, de nacionalitat marroquina i veí de la població, ha passat a disposició judicial

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) han detingut el propietari d'una carnisseria per tràfic de drogues, després de trobar al seu comerç 800 grams de cocaïna i tres quilos d'haixix.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, els Mossos van saber que en una carnisseria de l'avinguda Ferrocarrils Catalans es traficava amb droga. Després de controlar i vigilar l'establiment, ahir agents dels dos cossos van registrar el local quan era obert al públic. En l'operatiu hi van participar gossos ensinistrats de la unitat canina, que van trobar la droga a dins d'un moble i a sota d'algunes rajoles del terra.

La policia calcula que la cocaïna hauria arribat a 35.000 euros al mercat negre i que l'haixix en costaria uns 4.000. A més de la droga, els agents hi van trobar una balança de precisió i 5.800 euros en metàl·lic amagats entre diversos objectes de la botiga.

El detingut, Ahmed A., de 30 anys, nacionalitat marroquina i veí de la població, ha passat a disposició judicial i ha ingressat a la presó.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.