Societat

Presó sense fiança per abusar sexualment d’un nen de 12 anys de Girona

El jutjat aprecia risc de reiteració delictiva perquè l’investigat té altres causes obertes i una condemna prèvia

El jutjat d’instrucció 1 de Girona ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança per a un veí de la ciutat per abusar sexualment d’un nen de 12 anys. Segons la interlocutòria, el menor va anar a passar la nit del 5 al 6 de setembre a casa d’un familiar de l’investigat a Llagostera perquè és amic del seu fillastre. Un cop al pis, tots van anar a dormir al mateix llit. La interlocutòria apunta que va ser durant la nit que el processat va perpetrar els abusos. El jutjat li imputa un delicte d’abús sexual a menor de 16 anys i acorda enviar-lo a presó per risc de reiteració delictiva. La resolució remarca que té una condemna prèvia (cancel·lada) per corrupció de menors i dues causes obertes per abusos a jutjats de Girona i la Bisbal.

La interlocutòria recull que les diligències policies i judicials que s’han fet fins al moment (amb l’exploració del menor, la declaració de la seva mare i l’examen forense) situen els fets la nit del 5 al 6 de setembre. El jutjat exposa que el menor, que té 12 anys, va anar a passar la nit amb l’investigat, de 48 anys, i els seus dos fillastres perquè és amic d’un d’ells. Van anar a dormir a un pis que un cosí del detingut té a Llagostera.

Segons recull la resolució, tots quatre dormien al mateix llit i, durant la nit, el menor es va despertar. Aleshores, es va adonar que tenia els pantalons i la roba interior abaixats i que el processat li estava fent tocaments. El menor li va exigir a l’investigat que parés. La interlocutòria exposa que ho va fer però que es va continuar masturbant davant del menor i mentre els seus fillastres continuaven dormint.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.