Societat

Presó per homicidi per a una mare de Barcelona que va amagar el seu nounat a un calaix

Successos

Tot i que encara no s'ha fet oficial si el nadó va néixer mort o viu, el jutge de guàrdia ha ordenat l'ingrés a la presó de la noia per un delicte d'homicidi, pel que va considerar que el nen estava viu quan va néixer. Una veïna de Barcelona va tenir el seu nadó a casa, sola, i el va amagar en un calaix d'un armari, on el van trobar mort els Mossos d'Esquadra l'endemà després d'haver-lo buscat durant tota la nit en un descampat on la mare va dir que l'havia abandonat.
Fonts de la policia catalana han informat que aquests fets van succeir el passat dia 24 de març i que, en un primer moment, la dona va ser detinguda per un presumpte delicte d'avortament.

El jutge de guàrdia que es va fer càrrec d'aquest cas va ordenar posteriorment l'ingrés a la presó de la jove per un presumpte delicte d'homicidi.

La dona, M.C., de nacionalitat paraguaiana, va acudir al servei d'urgències de l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona a causa d'una hemorràgia, i els metges que la van atendre van veure que la lesió que presentava la dona era causada per un part natural i li van preguntar pel nounat.

Abandonat a Tiana
La dona va dir llavors que havia abandonat el nadó, de manera que es va donar avís als Mossos d'Esquadra, que van acudir al centre mèdic i van interrogar la jove, que va assegurar que havia deixat el nen en un descampat de Tiana.

Segons publica El Punt, els agents van buscar la criatura durant tota la nit sense èxit, per la qual cosa van tornar a l'hospital per interrogar de nou la dona, que va confessar finalment que havia ocultat el nadó en un calaix de l'armari de la seva habitació.

Quan els Mossos van arribar al pis, situat al carrer Pi i Molist del districte de Nou Barris de Barcelona, van trobar el nen mort.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.