Societat

estats units

Reobre la corona de l’Estàtua de la Llibertat després de més de dos anys tancada

Les visites s’havien suspès el març del 2020 amb motiu de la pandèmia de Covid-19

Els visitants poden tornar a accedir des d’aquest dimarts la corona de l’Estàtua de la Llibertat, un dels miradors més emblemàtics de Nova York, que portava tancada des de l’esclat de la pandèmia de la Covid-19, el març de 2020.

El Servei de Parcs Nacionals, que gestiona el monument, va interrompre les visites el març de 2020 i, encara que algunes parts de l’estàtua es van anar obrint progressivament, la seva corona havia estat fins ara inaccessible al públic.

Per a visitar el mirador és necessari adquirir una entrada amb antelació i l’interès és tal que els bitllets estan pràcticament esgotats ja per a tot el mes d’octubre.

A la corona es pot accedir únicament pujant per una estreta escala amb 162 esglaons des del pedestal de l’estàtua, situat ja a una altura d’uns deu pisos, però les persones amb mobilitat reduïda poden arribar amb un ascensor.

El conegut monument està situat en la petita illa de la Llibertat, en plena badia de Nova York, on es va inaugurar en 1886 l’estàtua, construïda a França i que va ser regalada als Estats Units com a mostra d’amistat i es va convertir en un dels símbols de la ciutat i fins del país sencer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia