Societat

Correos reforça les seves solucions incorporant serveis financers

Des d’ara les nostres gestions financeres són més ràpides i accessibles gràcies a Correos

Amb la sensibilitat que pot tenir una institució que acompanya i facilita la vida dels ciutadans, Correos és conscient de com, quan i on pot estendre els seus serveis davant de les contingències que condicionen el funcionament del país. El flux d’ingressos i despeses a les nostres economies domèstiques és un d’aquests accessos sobre els quals sempre tenim oportunitats per fer més senzilla i ràpida qualsevol gestió d’aquesta naturalesa.

Des d’aquesta vocació de servei, i sabent que s’ha d’aplicar la màxima capil·laritat que demana qualsevol consumidor o usuari, Correos ha dissenyat una xarxa de solucions que abasta des del retir d’efectiu a les oficines fins al canvi de divises, passant per la creació d’una targeta prepagament per a empreses, que ve acompanyada de nombrosos avantatges que facilitaran la gestió i el control dels actius financers corporatius dels seus usuaris.

Signatura de protocol per ampliar l’oferta de serveis per a l’Espanya rural en col·laboració amb BBVA

Correos Cash permet dipositar i retirar diners a través de les 2.389 oficines d’atenció i dels gairebé 6.000 carters i carteres rurals, amb una cobertura del 100% dels municipis espanyols.

El protocol s’ha subscrit dins de l’acord bilateral que correus desenvolupa amb la patronal bancària (AEB, CECA i Unacc) per cobrir els serveis financers bàsics a les zones rurals de tot el territori espanyol. Com diu el comunicat oficial, l’objectiu és que tots els ciutadans, amb independència de l’edat i el lloc de residència, tinguin accés a l’efectiu amb el menor desplaçament possible.

Aquesta unió de forces queda reflectida a les declaracions dels dos presidents. D’una banda, Juan Manuel Serrano ha destacat que “Correos posa a disposició del BBVA la capil·laritat i total cobertura territorial de la seva xarxa d’oficines i serveis rurals, per contribuir a la inclusió financera a tot Espanya i garantir l’accés a efectiu a tota la ciutadania, també a l’àmbit rural”. I per la seva banda, Peio Belausteguigoitia ha assenyalat: “A BBVA seguim treballant per cobrir les necessitats de tots els nostres clients. La signatura d?aquest protocol de col·laboració té com a objectiu ampliar la cobertura dels nostres serveis financers, a través d?un servei universal, com és el postal, que realitza Correos”.

Es podran reservar fins a 80 divises gràcies a un acord amb Global Exchange

Igual que Correos Cash, aquest servei de canvi de divises estarà disponible tant a les oficines de Correos, com a través de la xarxa de carters i carteres rurals a través dels seus PDAs, cosa que torna a traduir-se en un benefici amb un 100% de cobertura nacional.

Per al client, només cal triar la moneda i la quantitat, i on vol rebre-la, i tindrà les seves divises en un termini de 24 a 72 hores.

Jose Antonio Baz, Director de Nous Negocis de Global Exchange -empresa líder mundial de canvi de moneda a aeroports internacionals- ha manifestat el seu agraïment a la companyia espanyola, que facilitarà la prestació d’aquest servei amb la seva extensa i completa xarxa d’oficines i professionals. “La capil·laritat de Correos i el servei que ofereix Global Exchange servirà per arribar a tots els clients que necessitin les nostres prestacions allà on estiguin ubicats”.

Correos, també amb solucions corporatives. Nova Targeta Correos Prepagament per a empreses

La creació d?aquesta targeta prepagament, amb exclusivitat per a empreses, suposa tenir a mà una solució que simplifica el control de despeses de l?empresa i dels seus empleats i empleades.

D’aquesta manera, els usuaris poden integrar les despeses i factures en una sola app o plataforma web, incloent-hi les imatges dels rebuts associats.

Es pot contractar en línia a través de www.correosprepago.es/empresas el que facilitarà l’emissió de targetes per a les persones que formen part de l’empresa.

Les capacitats de la targeta aniran evolucionant des de la seva validesa a tots els establiments que acceptin Mastercard, i és compatible amb Google Play i Apple. Altres funcionalitats de les targetes:

Seguretat per a pagaments en línia

Activació d’alertes de control sobre el seu ús (Ex. Ús a l’estranger)

Establir límits de despesa

Bloqueig i desbloqueig a través de la web.

Automatitzar la gestió de la despesa derivada de la pròpia gestió de l’empresa, cosa que facilita l’optimització de tràmits administratius als departaments financers i de RR.HH. en la gestió de despeses de personal, i en l’emissió de notes de despeses que el personal hagi de fer.

Dirigit a organismes públics, emissió de Targetes Prepagament d’Ajuts Socials per tal d’ajudar aquestes entitats a canalitzar els ajuts, els subsidis o els bons socials.

šCorreos ofereix els seus serveis a empreses, institucions i administracions per impulsar i desenvolupar l’activitat de la xarxa d’oficines, un actiu que garanteix l’accés al servei públic a tothom i contribueix a la cohesió territorial i al desenvolupament econòmic de persones i empreses, tant a àmbits urbans com a les zones rurals d’Espanya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

castelló d’empúries

Un robot avaluarà i posarà al dia el nombre d’amarradors d’Empuriabrava

castelló d’empúries
la crònica

Un pilot d’avió a la vall de Llémena

Cases sense gas el 2040

barcelona

El Manhattan mataroní

mataró

Obre a Girona una nova Barnahus per a infants i adolescents que han patit violència sexual

Societat

Els sindicats tornaran a plantar el govern aquest dimarts

Barcelona
societat

König i La Puntual, entre els establiments guardonats en la Nit del Comerç

girona
FIGUERES

Una lletrada denuncia que el bloqueig a la presó li impedeix veure un representat

FIGUERES
SALUT

Reforma del sistema sanitari a partir d’eixos d’hospitals

Barcelona