Societat

Jornada per a l’aprofitament d’aliments i la sostenibilitat

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, l’Agència de Residus, l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació i el Banc dels Aliments de les comarques de Girona han organitzat per demà la VI Jornada per a l’Aprofitament dels Aliments i els Sistemes Alimentaris Més Sostenibles, a l’edifici Santa Caterina de la Generalitat. S’hi presentaran iniciatives innovadores per prevenir el malbaratament d’aliments, per reflexionar sobre la importància de la sostenibilitat en la restauració i per celebrar la tasca dels Bancs dels Aliments de Catalunya. La jornada es clourà amb el reconeixement de la tasca feta per Frederic Gómez Pardo, expresident del Banc dels Aliments de les comarques de Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
infraestructures
reneix la polèmica

La B-40 no es crea ni es destrueix, es transforma

barcelona
societat

Els Mossos van denunciar 439 VTC al voltant del Prat el 2022

societat

Els pescadors catalans retiren 70.000 litres de residus del mar

SOUMAYA OBEID
MIGRANT MARROQUINA

“No vull ajudes, vull poder treballar”

figueres

Més vaga per falta d’acord entre Salut i els metges

barcelona

3,8 milions per retirar uralites malmeses per la pedregada a la Bisbal

LA BISBAL D’EMPORDÀ
SOCIETAT

El govern recomana més diversitat al sector fotovoltaic

Per Jordà, el Galatea no malmetrà res

LA JONQUERA
LA VALL D’EN BAS / LES PRESES

Refan la instal·lació contra la variant