Societat

Debat sobre sostenibilitat i gastronomia a la UdG

La Càtedra de Gastronomia, Cultura i Turisme Calonge i Sant Antoni i la Càtedra de Responsabilitat Social i Sostenibilitat, totes dues de la Universitat de Girona van celebrar ahir, a la Facultat de Turisme de la UdG, una taula rodona per tractar la sostenibilitat en el sector de la gastronomia i l’agroalimentació. Van intervenir en l’esdeveniment Judith Viader, Sandra Masoliver i Lluc Quintana, i va ser presentat per Dolors Vidal i Maria Rosa Terradellas. A més, la xerrada la van poder seguir en directe professionals del sector així com estudiants de la Universitat de Girona. D’altra banda, al mateix temps es va emetre en streaming, no només per al públic d’Espanya, sinó també de diferents països, com ara Mèxic, el Brasil o l’Argentina, entre d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Xile

Xile demana ajuda internacional per aturar l’onada d’incendis

Santiago de Xile
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Ambient agradable

Barcelona
XAVIER GARÍ
HISTORIADOR. FUNDADOR DE SOM CRISTIANS

“Creiem en una Església de peu pla”

BARCELONA

Un 3% més de tràfic comercial al port de Palamós

PALAMÓS

Salvem Solius s’oposa a l’ús del complex per a la transferència de residus

LLAGOSTERA / SANTA CRISTINA

L’antic escorxador de Figueres, per a emergències socials

FIGUERES

Educació reforçarà els cicles d’FP a l’institut Narcís Xifra de Girona i hi tancarà l’ESO

girona
Salut

A Banyoles, el Punt Lila va sobre rodes

BANYOLES

Les universitats rebran més de 1.000 milions

Barcelona