Societat

Macrobatuda policial a la sala Waka del Vallès

Els Mossos fan 906 identificacions i denuncien deu persones per drogues

Els Mossos d’Esquadra van desplegar ahir a la matinada un ampli dispositiu a la discoteca Waka que es va saldar amb un balanç de 906 persones identificades, 10 denunciades per tinença de drogues i una altra denunciada per manca de respecte als agents de l’autoritat. La macrobatuda es va iniciar pels volts de dos quarts de tres de la matinada, quan el local era ple, i va aplegar prop d’un centenar d’agents dels Mossos, entre els quals hi havia membres dels antiavalots, de seguretat ciutadana i de la policia administrativa. L’actuació va ser supervisada en persona pel comissari en cap dels Mossos, Eduard Sallent.

La discoteca Waka, situada dins el terme municipal de Sant Quirze del Vallès, ha estat protagonista de diversos incidents en els últims anys, amb greus aldarulls a les portes del recinte, baralles a l’interior, incidents racistes i agressions sexuals.

L’última polèmica va ser la difusió d’un vídeo d’una menor fent una fel·lació a un jove en plena pista de ball. La mare de la noia va presentar una denúncia per agressió sexual al·legant que la seva filla no recordava res i que podia haver estat drogada.

A principis de novembre, un dispositiu policial a l’exterior de la discoteca va acabar amb llançament de pedres, dos agents ferits lleus i dos joves detinguts acusats d’atemptat a l’autoritat. Pocs dies abans, una menor va denunciar una agressió d’un membre de seguretat de la discoteca la nit de la castanyada. L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès es manifesta “indefens” per “l’activitat problemàtica” al local i ha reclamat l’actuació de la Generalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Voluntaris repinten els bancs irisat i Trans

palafrugell

El Fòrum Gastronòmic exportarà el seu model a d’altres països del món

girona
Societat

Normalitat a les presons en un matí sense bloquejos dels funcionaris

Barcelona

Escullen l’utiller Josep Font com a bisbalenc de l’any 2023

LA BISBAL D’EMPORDÀ
gastronomia

L’Alimentària posa la pizza en el podi

L’Hospitalet de Llobregat
llengua

El català torna a l’agenda europea

barcelona

Compromís per treure tot l’amiant dels edificis a finals del 2025

BADIA DEL VALLÈS

El Manhattan mataroní

mataró
castelló d’empúries

Un robot avaluarà i posarà al dia el nombre d’amarradors d’Empuriabrava

castelló d’empúries