Societat

L'AP-7 i els accessos a la Costa Brava concentren les principals retencions de l'operació tornada

L'autopista AP-7 i els accessos a la Costa Brava han concentrat aquest migdia les principals retencions de l'operació tornada del pont del Primer de Maig, ha informat una portaveu del Servei Català de Trànsit (SCT). Les previsions del SCT és que tornin durant tot el dia més de mig milió de vehicles a Barcelona i la seva conurbació.

En el cas de l'AP-7, hi ha sis quilòmetres de retencions a Reus, entre els quilòmetres 252 i 258, set més a l'altura del peatge de Tarragona, i quatre més al peatge d'el Vendrell.

Un altre punt de dificultat a la circulació passa pels accessos a la Costa Brava. La C-35 entre Vidreres i Maçanet de la Selva registra des de les 10:35 hores del matí retencions, que cap a les 14:00 hores arribaven als 13 quilòmetres de circulació lenta.

A la C-65, entre l'enllaç de la C-35 amb el de la AP-7, a l'altura de Llagostera, hi ha quatre quilòmetres de cua, i també hi ha dos quilòmetres més de retencions a la C-66 en sentit sud a l'altura de Bordils.

D'altra banda, segueix tancada en els dos sentits de la marxa des de les 10:22 hores del matí la carretera B-500, que uneix el Vallès Oriental amb el Barcelonès Nord, per un petit incendi en una zona de vegetació a la serra de la Conreria, al municipi de Tiana.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.