Societat

Les càmeres de Palamós detecten més de 241.000 vehicles durant el pont

La majoria de matrícules detectades corresponen a l’Estat espanyol, i li segueixen les franceses, alemanyes, britàniques, suïsses, belgues, holandeses i andorranes

Palamós ha viscut un període festiu de Setmana Santa amb un alt nombre d’ocupació turística. Les xifres que ho certifiquen no tan sols es poden trobar a hotels, càmpings o restaurants del municipi, també ho valida el nombre de vehicles que aquests dies han entrat o sortit de Palamós i que han estat detectats per les càmeres de videovigilància, ubicades als accessos del municipi i mitjançant les quals es reforça la seguretat ciutadana i el control del trànsit.

Segons l’Ajuntament de Palamós, des de dijous passat dia 6 i fins ahir dilluns 10 d’abril, a Palamós hi ha hagut un moviment global de 241.680 vehicles, que en la seva entrada o sortida de la població, han estat detectats pel total de 21 càmeres, distribuïdes en 9 punts diferents corresponents als accessos del municipi. Les matrícules majoritàries detectades corresponen a l’Estat espanyol (229.893), i li segueixen per aquest ordre, les franceses (4.605), alemanyes (2.677), britàniques (466), suïsses (456), belgues (379), holandeses (173) o andorranes (138).

L’alta ocupació d’aquests dies a Palamós ha fet augmentar també el nombre d’agents de la Policia Local de servei durant tot el període festiu, activant entre tres i quatre escamots per torn, amb més vehicles policials al carrer, i prop de 40 hores de patrulles a peu realitzades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia