Societat

“Èxit rotund” del festival Flors i Violes de Palafrugell

El Festival Flors i Violes de Palafrugell, que ha tancat la seva catorzena edició amb una afluència de públic inèdita, s’ha consolidat com un dels esdeveniments claus de l’agenda de primavera, no només al municipi, sinó arreu del territori. Segons explica el consistori en un comunicat, el Festival es va inaugurar divendres 28 d’abril amb l’espectacle “Flotados. Parem el món per un instant”, premi al millor espectacle de teatre de carrer a la XXII edició dels Premis Max de les Arts Escèniques, de la companyia David Moreno Cia & Cristina Calleja, que va omplir la plaça de Can Mario amb gairebé 3.000 persones.

Durant el cap de setmana i dilluns al matí, una quarantena d’espais i carrers del municipi van ser els protagonistes, amb la decoració i ambientació per part de l’organització, entitats i establiments. Els assistents van poder gaudir de més d’un centenar d’activitats i espectacles per a tots els públics, la gran majoria gratuïts. Tanmateix, es van poder descobrir espais inèdits com l’Antiga Escola d’Arts i Oficis, on actualment s’hi troba l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell, o la plaça del Priorat de Santa Anna, un dels escenaris principals d’espectacles i concerts familiars del Flors i Violes d’enguany.

L’espai d’Els Forns va ser l’escenari de les nits del Flors i Violes amb una zona de food truck i els concerts de The Rock’n’Roll Brothers, Mishima i The Excitements, entre d’altres. Tot i que la pluja va fer acte de presència a estones durant dues nits, es van aplegar prop de 2.500 persones.

Segons el consistori, Flors i Violes 2023 es reafirma com un excel·lent aparador ple d’espectacles, música, color i gastronomia, pensat i concebut per donar cabuda a tot tipus de públics, i compleix amb el seu objectiu inicial, dinamitzar el sector comercial i de restauració el primer cap de setmana de maig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pau Bosch
Nou president d’Amics de la Rambla

“Ara el nostre objectiu és obrir la Rambla al mar”

Barcelona
SOCIETAT

La síndica posa el focus a l’alberg de Badalona

Badalona
societat

L’esclavitud dels segles XV i XIX, a debat al Museu de l’Escala

l’escala
administracions

La Casa del Mar promocionarà el patrimoni pesquer de Llançà

llançà
sequera

La nova fase d’excepcionalitat dona més marge per omplir les piscines

barcelona
Societat

Mor Miquel Massana, fundador de l’empresa Centre Tèxtil Massana

SERVEIS

La Paeria atura la supressió de la recollida porta a porta a Pardinyes i Balàfia

LLEIDA
GIRONA

Puente preveu aviat la licitació del projecte d’enllaç del TAV i l’aeroport

GIRONA
estats units

TikTok demanda als EUA per una llei que amenaça de vetar el seu ús al país

barcelona