Societat

societat

Acte de cloenda del programa “No et fumis la salut” de l’Oncolliga

S’ha celebrat a l’Ajuntament de Girona, coincidint amb la celebració del Dia Mundial Sense Tabac,

L’Ajuntament de Girona ha acollit avui, coincidint amb la celebració del Dia Mundial Sense Tabac, l’acte de cloenda del programa “No et fumis la salut” de la Fundació Oncolliga. Un total de 3.511 alumnes de primer d’ESO de les comarques gironines han assistit durant aquest curs a les xerrades que l’entitat ofereix cada any als instituts dins del projecte amb l’objectiu d’alertar les persones joves sobre els riscos que comporta el consum del tabac.

El programa, que aquest curs celebra 25 anys de trajectòria, s’ha renovat per fer-lo més participatiu. El tradicional concurs de relats i il·lustracions de samarretes s’ha substituït per un concurs de vídeos i avui s’ha fet l’entrega de premis a les persones guanyadores en un acte celebrat al consistori.

D’entre tots els vídeos presentats (28 propostes provinents de nou centres), un jurat format per professionals de la Fundació Oncolliga Girona ha triat els tres treballs guanyadors: 1r premi per al vídeo “Sigues llest”, de l’escola Vilagran de Salt, dotat amb 600 euros; 2n premi per a un vídeo presentat per alumnes de l’Institut El Pedró, de l’Escala, dotat amb 400 euros, i 3r premi per al vídeo “I tu, què tries?”, de l’escola Vilagran, dotat amb 200 euros. Els premis s’han entregat avui en l’acte de cloenda del projecte.

L’acte ha comptat amb la participació de la regidora en funcions de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau; la gerent d’Oncolliga, Paqui Badosa; el cap del Servei de Promoció de la Salut a Girona, Carles Mundet, i l’adjunt de direcció dels Serveis Territorials de Girona del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Xavier Vilà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

castelló d’empúries

Un robot avaluarà i posarà al dia el nombre d’amarradors d’Empuriabrava

castelló d’empúries
la crònica

Un pilot d’avió a la vall de Llémena

Cases sense gas el 2040

barcelona

El Manhattan mataroní

mataró

Obre a Girona una nova Barnahus per a infants i adolescents que han patit violència sexual

Societat

Els sindicats tornaran a plantar el govern aquest dimarts

Barcelona
societat

König i La Puntual, entre els establiments guardonats en la Nit del Comerç

girona
FIGUERES

Una lletrada denuncia que el bloqueig a la presó li impedeix veure un representat

FIGUERES
SALUT

Reforma del sistema sanitari a partir d’eixos d’hospitals

Barcelona