Societat

Trànsit preveu una cap de setmana complicat a l’AP-7 per la Segona Pasqua i la F1

El Servei Català de Trànsit (SCT) preveu un cap de setmana llarg “complicat”, sobretot a l’AP-7, per la coincidència de la festa de la segona Pasqua el pròxim dilluns i la celebració del Gran Premi de la Fórmula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya. Es preveu que surtin de l’àrea metropolitana de Barcelona uns 470.000 vehicles entre la tarda de divendres i el matí de dissabte. Pel dispositiu de seguretat, es mobilitzaran 1.168 agents i es preveuen fer 1.022 controls.

Davant la previsió de complicacions, el director del SCT, Ramon Lamiel, ha demanat a la ciutadania que planifiqui la sortida i el retorn i que utilitzi vies alternatives a l’AP-7, com la C-32 nord per evitar congestions.

La segona Pasqua és festiu local el 5 de juny a una quarantena de municipis catalans, principalment de l’àrea metropolitana de Barcelona, entre els quals hi ha Barcelona, Badalona, Sant Adrià de Besòs, Cornellà de Llobregat, el Prat de Llobregat o Mataró, entre d’altres. Per això la previsió de l’operació tornada s’espera per dilluns entre les 12g i les 24h, amb uns 280.000 vehicles.

Pel que fa a la Fórmula 1, sobretot es preveu una afluència d’aficionats a l’AP-7 per arribar al Circuit diumenge entre les 11 h i les 14 h i la franja de sortida amb més congestió, entre les 16 h i les 19 h.

Vies de la costa

Trànsit preveu més problemes de circulació a les zones costaneres, principalment divendres a la tarda i dissabte al matí i, per la fase de tornada, diumenge i dilluns a la tarda. En concert es preveu una circulació densa a les vies d’accés a localitats costaneres com l’N-340 al Vendrell i Altafulla, l’N-II a Tordera i a la Costa Brava a la C-31 a Santa Cristina d’Aro i a la C-65 a Llagostera.

En l’operació tornada de diumenge i dilluns a la tarda s’instal·laran, carrils addicionals en sentit contrari a l’habitual a l’AP-7 entre Llinars i Montornès del Vallès (diumenge), de Sant Celoni a Montornès (dilluns); a l’AP-7 i B-23 entre Vilafranca i Molins de Rei; i a la C-32 nord entre Sant Andreu de Llavaneres i Montgat.

A més, es preveu restringir la circulació de vehicles pesants el pròxim dilluns.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

castelló d’empúries

Un robot avaluarà i posarà al dia el nombre d’amarradors d’Empuriabrava

castelló d’empúries
la crònica

Un pilot d’avió a la vall de Llémena

Cases sense gas el 2040

barcelona

El Manhattan mataroní

mataró

Obre a Girona una nova Barnahus per a infants i adolescents que han patit violència sexual

Societat

Els sindicats tornaran a plantar el govern aquest dimarts

Barcelona
societat

König i La Puntual, entre els establiments guardonats en la Nit del Comerç

girona
FIGUERES

Una lletrada denuncia que el bloqueig a la presó li impedeix veure un representat

FIGUERES
SALUT

Reforma del sistema sanitari a partir d’eixos d’hospitals

Barcelona