Societat

Presentació de la 17a edició dels Premis E-TECH de noves tecnologies

Organitzats per l’AENTEG, la patronal del sector a les comarques gironines, tornen a comptar enguany amb vuit categories

El diputat de Noves Tecnologies, en funcions, de la Diputació de Girona, Jordi Xargay, i el president de l’AENTEG (Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona), David Martí, han presentat aquest dijous al matí, a la sala Ferran Agulló de la corporació, la 17a edició dels Premis E-TECH.

Jordi Xargay, ha lloat la trajectòria d’aquests premis: “Són uns guardons consolidats, que s’han erigit en referència indiscutible al nostre territori. Tots som conscients de la importància de les TIC en el nostre dia a dia, i més després d’haver superat recentment una pandèmia. Ara són absolutament imprescindibles en les nostres vides”. “Els premis E-TECH són la joia de la corona de l’AENTEG. Són guardons que premien iniciatives que vinculen la tecnologia amb el progrés de la demarcació i que, sens dubte, són també una plataforma per donar-se a conèixer”, ha afirmat, al seu torn, David Martí.

Els guardons reconeixen anualment les empreses, institucions, entitats i persones de les comarques gironines que, amb la seva tasca, contribueixen a la difusió i el desenvolupament de les noves tecnologies de la informació i la comunicació, les TIC.

La convocatòria d’enguany ja està oberta i les candidatures es poden presentar fins al proper 16 d’octubre. Un mateix aspirant pot presentar-se a més d’una categoria, sempre que compleixi les condicions exigides en cadascuna d’elles. En l’edició d’enguany, hi torna a haver vuit categories.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia