Societat

Descarten que el cos de la dona desapareguda a Ullastrell hagi arribat al mar

L’operatiu de recerca ha trobat una ronyonera prop del vehicle accidentat i s’està investigant si podria ser d’ella

Els serveis d’emergències han reprès la recerca de la dona que va desaparèixer en la riuada de dimarts a Ullastrell i el dispositiu dels Bombers i els Mossos descarta per ara que el cos hagi pogut arribar al mar. L’operatiu s’està centrant en pentinar el riu Llobregat entre els municipis de Martorell i Viladecavalls. A més també han trobat una ronyonera on hi ha el vehicle accidentat per l’aiguat, a la riera de Gaià, i s’està investigant si podria ser de la dona que es busca’ella.

El cap de guàrdia de Bombers de la Regió d’Emergències Metropolitana Nord i cap d’intervenció en l’operatiu de recerca, Guillem Recio, ha assegurat a l’ACN que es parlarà amb familiars per confirmar que el complement de roba trobat és de la desapareguda. Aquesta troballa se suma al jersei que van identificar aquest dijous, que sí que pertanyia a la víctima.

Recio detalla que se segueix treballant per la zona on va aparèixer el vehicle accidentat, amb drons, efectius terrestres i les unitats canines de Bombers i Mossos. A més, s’hi ha incorporat una altra zona, al riu Llobregat, on hi participen equips subaquàtics i caiacs.

El cap de l’operatiu no fixa un límit d’actuació: “Fins que no es pugui fer més, s’hagi descartat tota la zona de treball i no hi hagi capacitat d’anar més enllà”. Sigui com sigui, no apunta cap resultat: “Pot ser que es tingui èxit en una hora o avui o s’hagi de tancar sense èxit”. En total, hi ha una seixantena d’efectius d’ambdós cossos que participen en aquestes feines..

Els serveis d’emergències s’han reunit a primera hora d’aquest divendres al centre de comandament, que s’ha instal·lat al parc de Bombers de Viladecavalls i a quarts de nou han reiniciat la cerca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Tornen les malalties victorianes

Londres

El romanticisme de l’espàrrec

Gavà
CRÒNICA

El futbol no s’acaba al minut 90

Olot

Un poemari que reflexiona sobre la vida i la poesia

Olot

Comença l’espectacle

Barcelona
VIDRERES

Tres grans illes de contenidors als accessos d’Aiguaviva Parc

VIDRERES
Equipaments

Reclamen a Collboni un casal d’avis als jardins de Pedralbes

Barcelona
Patrimoni

Jornades sobre el monestir de Sant Jeroni de la Vall d’Hebron

Barcelona
Urbanisme

Obre el primer tram d’un carril bici a la travessera de les Corts

Barcelona