Societat

Èxit aclaparador en la 1a edició d’Expocasió a La Bisbal d’Empordà, amb més de 160 cotxes venuts

Es van vendre més del 50% dels cotxes exposats, en un Passeig de Marimon Asprer molt concorregut durant els tres dies de l’esdeveniment.

Després de 5 edicions d’Expocasió Girona a Fornells de la Selva, on s’ha convertit una fira referent a Catalunya del vehicle d’ocasió i Km0 , aquest cap de setmana passat, els dies 22 , 23 i 24 de setembre es va realitzar la 1a edició d’Expocasió La Bisbal d’Empordà, al Passeig Marimon Asprer, on va aconseguir col·locar més de 300 vehicles en els 8.000 metres quadrats que ofereix el magnífic Passeig.

L’esdeveniment ha resultat ser un èxit, amb una assistència immillorable de públic i unes dades de vendes que representen el 53,33% dels vehicles exposats.

Així doncs, els 162 vehicles venuts, repartits entre els dotze expositors al llarg de les tres jornades deixen un balanç més que positiu en l’estrena de l’Expocasió a la capital del Baix Empordà, seguint en la línia d’èxit de totes les seves predecessores.

La gran varietat de models en un mateix espai, els preus més que competitius amb diferents formes de finançament i l’assessorament professional dels experts de l’automoció han fet la suma per tots aquests assoliments. A més, és una gran notícia l’èxit d’iniciatives com aquestes que promouen la sostenibilitat en allargar la vida útil dels vehicles i reduir la petjada de carboni associada amb la fabricació de cotxes nous.

Una iniciativa que permet dinamitzar aquest territori del Baix Empordà i que durant els tres dies va aportar públic d’arreu de Catalunya (Barcelona, Pineda, Vic...) i d’altres poblacions de les comarques gironines.

Expocasió La Bisbal d’Empordà intentarà consolidar-se en els propers anys i sumar-se a la que ja es realitza el mes de maig a Fornells de la Selva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Les assignatures pendents

Girona
Societat

“La gent se’m queda mirant fixament”

Badalona
comerç

Més facilitats als xinesos perquè comprin

Barcelona
Vallfogona de ripollès/ Planoles

Porta a porta dels alumnes per fomentar l’estalvi d’aigua

Vallfogona/ Planoles
Olot

La Garrotxa vol aprendre de la mobilitat de Pontevedra

Olot
Administracions

El Suprem obliga el Prat a treure aparcament de la platja

El Prat de Llobregat
societat

Nou pas per a la construcció de l’institut Cal Maiol

barcelona
Bisharo Ali Hussein
Activista dels drets humans feminista

“Els homes volen controlar la sexualitat i el cos de la dona”

Girona

CADERSEM passa a formar part del GRUP E-COORDINA