Societat

societat

Miquel Gotanegra, reelegit president de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà

Durant l’acte celebrat ahir a Vilafant, el president va remarcar que la desestacionalització és la fórmula per aconseguir turisme de qualitat, plantilles més estables i retenir talent

L’empresari Miquel Gotanegra ha estat reelegit per unanimitat president de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà (AHAE). L’empresari és president de l’associació des del 2019 i havia estat vicepresident de l’entitat durant 25 anys. A banda de Gotanegra, durant l’assemblea que es va dur a terme ahir a Vilafant també es va escollir per formar part de la nova junta directiva a Salvador Jordà, com a vicepresident; Fermí Lee de tresorer; Max Huguet, com a secretari; i com a vocals a Carmel Isern, Guillem Casamitjana, Roser Bronsoms; Bele Gràcia; Ramon Duran; Ariadna Sala; i Pep Piarnau.

En paral·lel, l’entitat va posar de manifest un cicle de jornades de turisme per enfocar el camí que vol seguir la comarca per aconseguir que el turisme “sigui cada cop més sostenible i de qualitat i que l’oferta faci viure als visitants experiències úniques i innovadores”. D’aquesta manera, sota el títol “Cap al 2050. Visió de futur”, els empresaris de l’Alt Empordà van continuar ahir el debat iniciat l’any passat per debatre els reptes turístics de la comarca. En aquest sentit, Gotanegra va remarcar que “el turisme ha de ser sostenible, digital i desestacionalitzat. Només així podrem tenir un creixement qualitatiu. La comarca ja va en bona direcció”.

Per la seva banda, el director del Museu de l’Empordà i director de la Casa Natal Salvador Dalí, Eduard Bech i Vila, va explicar aquesta nova experiència a Figueres, com a exemple de generar atractius nous per posar en valor el territori i atraure visitants i com a cas d’èxit pels resultats fins ara obtinguts. A més, el consultor expert en DTI (destinacions turístiques intel·ligents), digital i sostenibilitat, Xavier Pascuet, va parlar de les perspectives turístiques de futur i va destacar que “la desestacionalització no és una opció, sinó una necessitat” i que “cal apostar pel turisme responsable i per la digitalització dels negocis”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Figueres s’aboca a les Fires i Festes de la Santa Creu

FIGUERES

Colau acusa el PSOE d’haver tolerat el ‘lawfare’ que ara pateix

barcelona
SOCIETAT

El barri gironí del Pont Major, un dels ‘Barris amb Futur’ de la Generalitat

girona
societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins