Societat

El torró de la pastisseria Noguera de Girona, “el millor torró de l’Estat”

S’ha imposat a una quarantena de participants en el segon concurs del Gremi de Pastisseria de Barcelona

El “millor torró artesà de crema cremada de l’Estat” es pot trobar a la pastisseria Noguera de Girona, segons informa l’ACN. El pastisser Arcadi Rafael Ossa s’ha proclamat guanyador del concurs organitzat pel Gremi de Pastisseria de Barcelona imposant-se sobre una quarantena de participants de tot l’Estat espanyol. El seu torró ha estat el millor valorat pel seu sabor, textura i aspecte. Noguera Pastissers té la centrar a Vilobí d’Onyar i diverses pastisseries repartides per Girona, Riudellots de la Selva, Maçanet de la Selva, Vilablareix i Sant Gregori. Els candidats del concurs han lliurat 3 barres de torró artesà de crema cremada (en format rectangular) elaborats en la seva totalitat amb ametlla, rovell d’ou, làctics (opcional), sucres i aromatitzants i cremats per una o diverses cares. Un jurat format per professionals del sector, com els pastissers Toni Roig i Sergi Vela, Concepción ‘Dulcypas’, Arnau Grinyó ‘Pace Gastro’ o la periodista gastronòmica Carme Gasull, ha fet la degustació i deliberació. L’objectiu del concurs és incentivar i premiar les habilitats dels pastissers artesans, tot buscant el reconeixement a la qualitat de la pastisseria artesana del país. Després del s concursos per triar els millors croissants artesans de mantega i els millors ‘pannettones’ artesans, el gremi va convocar aquest certament per primer cop l’any passat per trobar el millor torró artesà de crema cremada. La fleca i pastisseria Noguera té més de 40 anys d’història i elabora els seus productes de manera artesanal i amb productes de proximitat. Entre ells, farina de Girona, nous de Vilobí, avellanes de Brunyola, fruites de la comarca o llet fresca ecològica de la Granja Selvatana de Campllong. En brioixeria, el elabora croissants de mantega a l’estil francès, melindros, bunyols, i especialitats úniques: el Tosquigets, els Cric, els Silvans, els Vall·llemins i la coca de Brunyola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ensenyament

La preinscripció a escoles de música de Barcelona, a punt

barcelona
societat

Desactivada l’alerta per inundacions

barcelona

S’entrega la 58a edició dels Premis Literaris

cassà de la selva
memòria democràtica

Nou atac al plafó que explica les tortures de Via Laietana 43

barcelona
tradicions

Cent colles pels 600 anys de gegants

baRCELONA

Més ingressos per patologies respiratòries i cardiovasculars per la contaminació

olot

Les assignatures pendents

Girona
Societat

“La gent se’m queda mirant fixament”

Badalona
comerç

Més facilitats als xinesos perquè comprin

Barcelona