Societat

Se celebra la segona edició de La Solidària a Salt

Es tracta d’una Fira d’Entitats en l’àmbit social i de cures que vol facilitar l’intercanvi entre estudiants i entitats per generar oportunitats laborals en el sector

La Coordinadora d’ONG Solidàries ha començat avui la segona edició de La Solidària a Salt. Es tracta d’una fira d’entitats en l’àmbit social i de cures que vol facilitar l’intercanvi entre estudiants i entitats de cares a generar oportunitats laborals en aquest sector i millorar, així, la intervenció i el treball comunitari als barris. En aquesta ocasió, la jornada s’ha dut a terme al Coma Cros de Salt. La inauguració ha estat ha càrrec d’Óscar Montoya, membre del secretariat de la Coordinadora d’ONG Solidàries que ha donat pas a la conferència inaugural, i ha remarcat la importància de “continuar al costat de les persones quan el món canvia”. Unes de les activitats que s’han portat a terme a l’antiga fàbrica pel matí són tallers i formacions, ‘Detectar i actuar davant la sospita d’un matrimoni forçat’, a càrrec de Valentes i Acompanyades, ‘Valors y emprenduría (en castellà), per compte de Projecte Nahual de Fundació Utopia, ‘Reflexió sobre com acompanyem a les persones en situació de vulnerabilitat’, de Càritas Girona. A la tarda, les formacions han consistit en el Projecte Wani Bik d’acollida d’infants amb discapacitat, que l’ha impartit ACAPS Girona i ‘L’edatisme sobre com acompanyem a les persones grans’, de Càritas Girona. També s’han dut a terme un esmorzar exclusiu per a professorat, la Fira La Solidària i la conferència de Sònia Méndez, mediadora familiar, educació emocional i gestió de conflictes, sobre “com sostenir el dolor aliè”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.