Societat

Societat

L’advocat gironí Martí Batllori rep la medalla al mèrit en el servei a l’advocacia

L’acte d’entrega es va celebrar divendres durant les jornades de juntes de govern de l’Advocacia Catalana

Se li destaca el compromís i treball constant en defensa dels drets humans, especialment en els moments de crisi i davant situacions d’insolvència

L’advocat gironí Martí Batllori va rebre ahir la medalla al mèrit en el servei a l’advocacia, en l’acte celebrat a la seu de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. En el marc de les jornades de juntes de govern de l’Advocacia Catalana, i en un acte presidit per la consellera de Justícia, Gemma Ubasart, Batllori va rebre la distinció de mans de la presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana, Encarna Orduña, i dels degans dels Col·legis de l’Advocacia de Barcelona, Jesús Sánchez, i de Girona, Albert Sierra.

Martí Batllori va rebre la medalla per la seva contribució a la funció social de l’advocacia des de diferents àmbits i la seva participació en diferents espais de l’Advocacia institucional. Actualment, és membre de la Subcomisión Concursal i Mercantil del Consejo de l’Advocacia Espanyola en la que coordina les actuacions de proposta legislativa en aquests àmbits.

En l’acte d’entrega, el degà de Barcelona, Jesús Sánchez, va destacar el compromís i treball constant en defensa dels drets humans, especialment en els moments de crisi i davant situacions d’insolvència.

Batllori va agrair la distinció i va posar en valor el paper d’una advocacia lliure, independent i conscienciada amb la seva funció social.

Martí Batllori (Girona, 1973), llicenciat en Dret el 1996, és el director del despatx Batllori Advocats, amb seu a Girona, professor de la Universitat de Girona i secretari general de Càrites Girona. És advocat especialitzat en dret mercantil, concursal i de noves tecnologies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
tecnologia

Un altaveu dissenyat per resistir les aventures de tot l’estiu

Barcelona

Signat el conveni amb Enric Ruiz per construir el Centre Cultural d’Arquitectura

figueres
Societat

Lleida aprova la renovació urgent del contracte de jardineria

Lleida
Ciències

Mor el psiquiatre i jesuïta Jordi Font i Rodon, reconegut amb la Creu de Sant Jordi (2003)

Salellas defensa la proposta urbanística pel nou Campus de Salut

GIRONA
medi ambient

Més de 600.000 afectats a la Xina pel tifó Gaemi, que va deixar 5 morts a Taiwan

barcelona
Energia

Declaració d’Impacte Ambiental a tres parcs eòlics a l’Ebre

Batea
judicial

Amnistiat Adrián Sas, l’activista condemnat per agredir dos mossos en l’aniversari de l’1-O

barcelona
societat

Un centenar de persones assisteixen a l'acte de record de la Carla

girona