Societat

SOCIETAT

La nova comissaria de la policia local de Blanes costarà 6,9 milions d’euros

La prefectura del cos i de Protecció Civil es començarà a construir a l’estiu entre l’avinguda del Parlament i la Carretera d’Accés Costa Brava

L’edifici tindrà tres plantes i les obres s’allargaran catorze mesos

La nova prefectura de la policia local de Blanes i Protecció Civil, que anirà ubicada entre l’Avinguda del Parlament i la Carretera d’Accés Costa Brava, al Pla Parcial Costa Brava, es començarà a construir-se a l’estiu i costarà 6,9 milions d’euros, segons informa el consistori blanenc.

L’edifici tindrà tres plantes: soterrani, planta baixa i primera planta, i la distribució dels diferents equipaments i espais amb què compta s’ha anat modificant en funció de les contribucions que han fet els caps dels dos cossos. També s’ha comptat amb les aportacions d’altres cossos policials, que han contribuït a aconsellar en diversos aspectes relacionats amb la seguretat que han de tenir les instal·lacions de cara als propis agents que hi treballaran. Sobretot tenint en compte que des de fa uns quants anys s’està dins del nivell 4 sobre 5 d’Alerta Antiterrorista.

Els detalls s’han donat a conèixer en una trobada entre responsables municipals, encapçalats per l’alcalde, Jordi Hernández (PSC), i responsables de la Policia Municipal, encapçalats pel nou cap, Javier Jarillo.

En la reunió també hi eren responsables de l’empresa adjudicatària de les obres, Copisa Constructora PirenaicaSA. Segons informa el consistori, el contracte adjudicat inclou el servei de redacció dels projectes bàsic i executiu, la direcció d’obra i l’execució de les obres de construcció, prioritzant la utilització de procediments industrialitzats i l’aplicació dels criteris d’edificació de consum energètic nul o gairebé nul. El pressupost de licitació va ser de 7.304.209’52 euros, i finalment s’ha adjudicat per 6.913.479’90 euros.

Durada de les obres

La previsió és que durant aquest mes de gener s’entregui el projecte bàsic; a principis d’abril el projecte executiu; i el projecte executiu definitiu s’ha de lliurar al maig. A partir d’aquí hi ha un mes de marge en base a les indicacions de revisions per part del Departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Blanes. Un cop comencin les obres, a principis d’estiu, el termini d’execució és de 14 mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Tornen les malalties victorianes

Londres

El romanticisme de l’espàrrec

Gavà
CRÒNICA

El futbol no s’acaba al minut 90

Olot

Un poemari que reflexiona sobre la vida i la poesia

Olot

Comença l’espectacle

Barcelona
VIDRERES

Tres grans illes de contenidors als accessos d’Aiguaviva Parc

VIDRERES
Equipaments

Reclamen a Collboni un casal d’avis als jardins de Pedralbes

Barcelona
Patrimoni

Jornades sobre el monestir de Sant Jeroni de la Vall d’Hebron

Barcelona
Urbanisme

Obre el primer tram d’un carril bici a la travessera de les Corts

Barcelona