Societat

Interrompen parcialment la circulació de la línia Barcelona-Puigcerdà per despreniments entre Sant Quirze i Ripoll

Renfe

La circulació ferroviària de la línia Barcelona-Puigcerdà de Renfe ha hagut de ser interrompuda durant quatre hores de manera parcial per despreniments causats per les pluges entre les estacions de Sant Quirze de Besora i Ripoll. La circulació s'ha restablert cap a les 10.30 h.

Segons ha informat la companyia ferroviària, com a conseqüència dels despreniments, la circulació entre les estacions de Puigcerdà i Torelló s'ha fet per carretera en els dos sentits amb un servei alternatiu d'autobusos.

Els primers trens de la línia C-4 (Sant Vicenç / Vilafranca - Manresa) de Rodalies han circulat amb uns 20 minuts de retard a causa de les reparacions de la incidència que aquest dijous va afectar aquesta línia, la C-7 (l'Hospitalet-Martorell) i la C-1 (Molins de Rei / l'Hospitalet - Mataró / Maçanet).

A la línia C-7 es va circular fins a les 7 hores només fins a l'estació de Castellbisbal. A partir d'aquesta hora, ja va fer el recorregut complet.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.