Societat

El Fòrum Gastronòmic exportarà el seu model a d’altres països del món

El Fòrum Gastronòmic Girona ha decidit internacionalitzar-se i exportar el seu model d’èxit a d’altres països del món. L’empresa organitzadora del certamen, la gironina Incatis, ha arribat a un acord amb Barter, companyia líder en disseny, management i producció d’esdeveniments amb l’objectiu d’expandir la marca a un escenari global per replicar i adaptar el seu format més enllà de la ciutat de Girona. Josep Maria Matamala, gerent d’Incatis, destaca “l’àmplia experiència i la reconeguda excel·lència en la creació i la gestió d’esdeveniments a nivell internacional” del seu nou soci estratègic, afegint que “el seu compromís amb la qualitat” és un altre ingredient que permetrà “portar el Fòrum Gastronòmic a nous públics i mercats, sempre mantenint l’alt estàndard que ens caracteritza”. Per part de Barter, el seu CEO Jordi Montserrat declara que “la combinació de la nostra experiència en la producció d’esdeveniments a gran escala amb la visió i prestigi del Fòrum ens permet somiar en crear futures fires que no només celebrin la gastronomia, sinó que també fomentin l’intercanvi cultural i el desenvolupament sostenible dins de la indústria”.

L’última edició, un èxit

L’edició més recent del Fòrum Gastronòmic Girona ha convertit aquest any el Palau Firal i la zona de la Devesa en l’epicentre de la cuina, la restauració i l’alimentació durant tres dies. El certamen ha tingut com a eix vertebrador els sabors del mar i de la muntanya, ha subratllat la importància dels productes de proximitat i els professionals del territori i ha plantejat possibles solucions a problemes quotidians a partir de la gastronomia. Ponències sobre el pa, la nova varietat de poma Tutti i la voluntat de recuperar la carn de porc senglar han compartit espai amb cuiners de renom com, entre d’altres, els germans Joan, Josep i Jordi Roca (El Celler de Can Roca), Fina Puigdevall i Carlota i Martina Puigvert (Les Cols), Paco Pérez (Miramar), Anna Bellsolà (Baluard) i Ferran Adrià (elBullifoundation). Ha estat visitat per més de 12.000 persones, ha reunit prop de 150 ponents i ha donat cabuda a 174 expositors. Ponències, debats i simposis han format part d’un programa que també ha presentat un centenar d’activitats i concursos, a banda de servir com a altaveu de productes i servei de les empreses catalanes, estatals i internacionals; de les novetats pel que fa als models de negoci, tendències, equipaments i tecnologia; i del sector primari i les oficis de sala, cuina i l’obrador.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

enogastronomia

Els millors vins de les terres de Lleida, el 4 de maig a Artesa

Artesa de Segre
infraestructures

Més carrers amb plataforma única tot i el revés judicial de Borrell

barcelona

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona