Societat

alimentació

Aliments innovadors amb proteïnes, premis Innoval

El salo referent de l’alimentació reconeix com a productes més innovadors el batut Foodi, de Mixprice, els plats preprats de Fripozo i unes tauletes saboroses de Nestlé

El batut Foodie de Mixprice, que pot substituir un àpat equilibrat, de base làctia, amb 26 vitamines i minerals i alt contingut de proteïnes és un dels aliments funcionals (dissenyats per a aportar beneficis a la salut) és un dels productes que ha rebut un premi Innoval, que concedeix el saló Alimentaria&Hostelco per reconèixer els productes més innovadors del sector, informa Fira de Barcelona.

També han rebut un premi Innoval la marca Fripozo, per la seva gamma de plats preparats alts en proteïnes (thai noodles i kebab) i la marca Realfooding, de l’influencer Carlos Ríos, amb un quètxup amb dàtils i sense sucres ni edulcorants afegits. Els patés de Delicass, 100% vegetals i amb ingredients naturals, també han estat premiats en dues categories per les seves aportacions a la salut i la sostenibilitat.

Un altre gran vector d’innovació per a la indústria alimentària és la creació de nous sabors i formats per a sorprendre el consumidor. En aquest àmbit, Innoval ha premiat en tres categories Nestlé per les seves tauletes de xocolata farcides de sabors que transporten a la infància, com a galetes Maria o Filipinos.

Cotrading també ha guanyat un premi gràcies als seus originals pretzels cruixents i plans i amb sabor de sal marina, sèsam o mel i mostassa i, finalment, Curius s’ha endut un guardó per Match, una tònica envasada en ampolles quadrades i sostenibles, fetes d’ampolles de vi i llunes de cotxe reciclades.

Pel que fa al producte fresc, la firma La Rioja Exprimir ha guanyat el premi al producte fresc amb una sopa de xampinyons o tomàquet que no necessita cap mena de pasteurització, el Grupo Miguel Vergara ha guanyat en carnis i Horeca, amb un bacon de boví Angus i Carretilla en conserves, amb dos nous plats llestos en un minut: cloïsses a la marinera i mandonguilles de lluç.

Més de 300 aliments i begudes innovadors s’exposen enguany a la mostra Innoval d’’Alimentària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Flors i Violes de Palafrugell encara el tram final

palafrugell
Guerra a gaza

La pluja no aturarà el ‘Pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza’

Barcelona
enogastronomia

Els millors vins de les terres de Lleida, el 4 de maig a Artesa

Artesa de Segre
infraestructures

Més carrers amb plataforma única tot i el revés judicial de Borrell

barcelona

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA