Societat

Banc Sabadell celebra la setzena edició dels Aces Solidaris

Aquesta iniciativa solidària està destinada a donar visibilitat a projectes que duen a terme entitats sense ànim de lucre

Més de 50 organitzacions s’han beneficiat dels Aces Solidaris des del 2008, amb una aportació superior als 350.000 euros

Aquest any la recaptació es destinarà a Fundació Vinjoy, SMS Salut Mental Catalunya, Asapme Associació Aragonesa Pro Salut Mental i Proyecto Hombre Sevilla ‘Proyecto Joven’

  • VÍDEO: Aces Solidaris 2024 - BANC SABADELL

El president de Banc Sabadell, Josep Oliu, ha participat en l’acte de presentació dels Aces Solidaris, una iniciativa per la qual l’entitat dona una quantitat per cada ace o punt directe de servei que els jugadors anotin durant el Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Conde de Godó, que aquest any compleix la seva 71a edició i del qual l’entitat és el principal patrocinador.

En representació de les fundacions que se’n beneficiaran, han acudit a l’acte Adolfo Rivas, director gerent de Fundación Vinjoy; Gemma Marcet, responsable d’Aliances i Fundraising de SMC Salut Mental Catalunya; Ana López, gerent d’Asapme Asociación Aragonesa Pro Salud Mental, i Ángeles Fernández, directora general i patrona de Proyecto Hombre Sevilla ‘Proyecto Joven’.

Durant la seva intervenció, el president de Banc Sabadell, Josep Oliu, ha indicat que aquest acte “s’emmarca en el compromís de l’entitat amb la societat i amb la nostra voluntat de contribuir al desenvolupament sostenible”. “A més del suport econòmic, l’objectiu d’aquesta iniciativa és donar visibilitat a l’important treball que realitzen les fundacions i organitzacions dedicades a millorar la vida de tots aquells que més ho necessiten”, ha indicat.

Els representants de les entitats que aquest any rebran la recaptació dels Aces han explicat les accions que duen a terme a les seves organitzacions i també han agraït la iniciativa a Banc Sabadell. Tots els representants han coincidit a destacar la importància que té el gest i el suport que suposa a la seva tasca.

La mitjana d’aces que es comptabilitzen a cada edició de l’Open se situa en 470. La xifra màxima es va registrar el 2008, amb 634, i la mínima, el 2011, amb 313. Des del 2008, més de 50 entitats s’han beneficiat dels més de 350.000 euros recaptats.

Per a Banc Sabadell, aquest torneig i les accions solidàries que es duen a terme al seu voltant són una manera de vincular els valors corporatius de l’entitat amb els esportius, i especialment amb els del tennis, un esport de fair play i de principis com l’esforç, l’afany de superació i el respecte.

Entitats beneficiàries dels Aces Solidaris 2024

Fundació Vinjoy

Dirigida a joves d’edats compreses entre els 15 i els 30 anys, usuaris de la Xarxa de Salut Mental del Principat d’Astúries que necessitin adquirir, mantenir i/o fomentar determinades competències conductuals, emocionals i socials que els permetin adquirir més autonomia personal, social i laboral. El projecte aborda aspectes psicosocials, educatius, formatius, laborals i de participació a la comunitat dels joves, proporcionant-los habilitats, destreses i contextos que els facilitin l’autonomia personal i la independència a tots els nivells.

SMS Salut Mental Catalunya

El projecte Xarxajoves, de Salut Mental de Catalunya, acompanya joves d’entre 16 i 25 anys amb problemes de salut mental en el pas a la vida adulta. Duen a terme plans individuals, activitats grupals i suport a les famílies.

Asapme Associació Aragonesa Pro Salut Mental

Entitat social pionera en la defensa dels drets de les persones amb malaltia mental i en l’atenció a les seves famílies. Referent a tasques d’assistència, rehabilitació, suport i integració social, ansietat, depressió, trastorn bipolar i esquizofrènia. Compta amb un departament infantojuvenil especialitzat en l’atenció a menors i adolescents que presenten algun tipus de problema de salut mental.

Proyecto Hombre Sevilla ‘Proyecto Joven’

‘Proyecto Joven’ és un programa abordat per Proyecto Hombre Sevilla que atén joves d’entre 14 i 21 anys amb problemes d’ús de substàncies, ús inadequat de tecnologies, joc patològic i abús de videojocs. Aquestes conductes problemàtiques s’han agreujat els darrers anys amb la presència de problemes de salut mental en la població juvenil. La institució també presta suport a les famílies.Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.