Societat

PALAFRUGELL

S’obre el Parc Territorial, una nova zona verda de 10.000 metres quadrats

L’Ajuntament de Palafrugell ha obert al públic el Parc Territorial, una gran zona verda de deu mil metres quadrats situada a l’avinguda d’Espanya. En un comunicat el consistori afirma que aquesta espai fa “més atractiva” l’entrada del municipi fins a l’autovia que va a Calella i Llafranc. A més, assegura que el parc actua com a “nexe d’unió” entre la vila i la zona rural.

Aquest nou espai incorpora jocs infantils i aparelles per fer exercici saludable. Les espècies d’arbres i plantes destinades a jardí s’han triat per evitar l’excés d’aigua de reg i fomentar l’estalvi hídric. A més, s’han instal·lat dos carregadors de vehicles elèctrics a la zona d’aparcament. “Amb l’entrada en funcionament del parc volem fer un Palafrugell més amable per a la ciutadania i oferir un espai de lleure i oci destinat al passeig. Espero que sigui un espai de referència al nucli de Palafrugell”, valora Juli Fernández, alcalde del municipi.

Les obres del nou Parc Territorial han comptat amb un pressupost aproximat d’un milió d’euros i s’han executat en menys d’un any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]