Societat

societat

Simulacre d’un atac amb ferits amb més de 500 alumnes i professionals sanitaris a Tortosa

S’ha fet una recreació d’una agressió intencionada amb arma de foc i arma blanca amb 24 víctimes

Les sisenes Jornades d’Emergències de l’Ebre inclouen una pionera ponència sobre reanimació cardiopulmonar extracorpòria

Més de 500 alumnes, formadors, i professionals sanitaris i d’emergències han seguit aquest dimecres un exercici de simulacre al pavelló firal de Tortosa, on se celebren les Jornades d’Emergències de les Terres de l’Ebre (JETE) per donar a conéixer els últims protocols sanitaris en emergències. L’exercici de simulació s’ha basat en un incident intencionat on un agressor amb arma de foc i arma blanca entra en un bar i una terrassa. Hi han participat més de 60 professionals i 23 vehicles dels cossos d’emergències, que han atès 24 víctimes, inclòs l’agressor que ha estat ferit quan l’han reduït els Mossos d’Esquadra. Aquesta és la sisena edició de les JETE, que organitza el SEM i l’IES de l’Ebre. En el programa de tallers també destaca la ponència i simulació sobre reanimació cardiopulmonar extracorpòria d’aquest dijous.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]